Moja Babka – nowe oblicze babki

Jesienią gama produktów Dr. Oetkera zostanie wzbogacona o nową linię ciast: Moją Babkę, w trzech wariantach smakowych: Podwójna Czekolada, Czekolada & Kokos 
i Płatki Czekolady
/ 23.09.2011 05:49
Moja Babka odróżnia się od innych wypieków wyjątkowymi dodatkami, które zapewniają jej pyszny smak i apetyczny wygląd.

Babka to jedno z najpopularniejszych ciast pieczonych w polskich domach. Wyjątkowość Mojej Babki tkwi w smaku, który powstał dzięki atrakcyjnym dodatkom dołączonym od zestawu, takim jak: płatki czekolady, wiórki kokosowe, czekoladki lub polewa.

Dzięki temu, że wszystkie składniki są skompletowane w jednym kartoniku, jej przygotowanie jest bardzo proste. Wystarczy dodać mleko, masło i jajka, czyli produkty, które przeważnie mamy 
w domu. Za każdym razem uzyskujemy smaczne i udane ciasto. Łatwa w przygotowaniu Moja Babka Dr. Oetkera to produkt dla Pań Domu ceniących możliwość szybkiego przygotowania ciasta i wyjątkowość smaku.

Możliwość błyskawicznego przygotowania sprawia, że jest to ciasto odpowiednie na każdy dzień, jako dodatek do kawy lub herbaty. Wyjątkowe połączenie smakowe i elegancki wygląd wypieku pozwala podać go także podczas bardziej uroczystych okazji, np. przyjęć urodzinowych czy jako ukoronowanie niedzielnego rodzinnego obiadu.

Moja Babka
Podwójna Czekolada (z czekoladkami i polewą czekoladową)
Czekolada & Kokos (z wiórkami kokosowymi i mixem do masy kokosowej)
Płatki Czekolady (z płatkami czekoladowymi i polewą czekoladową)

Składniki ciasta nie zawierają konserwantów.

Moja Babka Dr. Oetkera będzie dostępna w sprzedaży od września 2011 roku w cenie 
ok. 6,20 PLN.

Redakcja poleca

REKLAMA