Roladki z łososia z serem

Na imprezę!

DRUKUJ PRZEPIS
Roladki z łososia z serem
A. Rogalski
Liczba porcji: 6
Czas wykonania: 15 min
Ilość kalorii: 215 kcal
Poziom trudności: średni
Składniki:
  • 25 dag serka śmietankowego
  • 3 łyżki śmietany 18 proc.
  • 4 listki bazylii
  • 6 czarnych oliwek
  • 5 suszonych pomidorów
  • 25 dag wędzonego łososia w plastrach
  • pieprz biały
Łosoś faszerowany - Kasia gotuje z Polki.pl
Przygotowanie:
  1. Serek wymieszaj ze śmietaną. Dodaj posiekane listki bazylii oraz drobno pokrojone oliwki i pomidory. Całość dokładnie wymieszaj, dopraw do smaku pieprzem.
  2. Plasterki łososia ułóż na folii spożywczej, tak by lekko nachodziły na siebie. Posmaruj je przygotowaną masą, zwiń w rulon pomagając sobie folią. Całą roladkę mocno owiń folią. Włóż na 4 godziny do lodówki.
  3. Ostrym nożem roladkę krój w plasterki grubości ok. 1, 5 cm. Podawaj na plasterkach ogórka.
DRUKUJ PRZEPIS
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)