Pyszne, idealnie doprawione, z kawałeczkami chrupiących warzyw… nowa propozycja marki Pudliszki to smaczny i zdrowy pomysł na urozmaicenie kanapek. Ożywią śniadanie i kolację oraz pozwolą łatwo przygotować wartościowy posiłek w pracy. Pasty mogą też służyć jako dipy do maczania warzyw czy krakersów.
Pięć zupełnie nowych warzywnych smaków opracowano na podstawie badań gustów konsumentów, aby jak najlepiej odpowiedzieć na ich oczekiwania:
Z cząstkami jajka i szczypiorkiem
Z kawałeczkami pikantnej papryki z dodatkiem chrupiącej cebulki
Wyraziście czosnkowa, z dodatkiem aromatycznych ziół
Z chrupiącymi kostkami ogórka konserwowego doprawionego koperkiem
Z suszonymi, słodkimi pomidorami, uzupełnionymi delikatną kompozycją ziół
Nowości wyróżniają się wyraźnie wyczuwalnymi kawałeczki warzyw, które nadają paście chrupkości. Według konsumentów jest to ogromna zaleta (badanie zrealizowane przez Millwardbrown SMG/KRC luty 2012).
Pasty kanapkowe Pudliszki są przeznaczone do przechowywania w lodówce w temperaturze 2-6 st.C. Mają krótki termin przydatności, dzięki czemu zachowują świeży smak.
Pasty warzywne Pudliszki to wyjątkowa propozycja na rynku, ze względu na dotychczas ograniczoną ofertę typowo warzywnych produktów do smarowania pieczywa. Połączenie dynamicznego rozwoju rynku produktów convenience z wieloletnim doświadczeniem marki Pudliszki w zakresie produktów warzywnych oraz dań gotowych czy przekąsek stanowi dla detalisty gwarancję powodzenia, a dla konsumenta smaku i najwyższej jakości nowych past.
1
z
4
fot. serwis prasowy
Pasta kanapkowa Pudliszki z cząstkami jajka i szczypiorkiem
2
z
4
fot. serwis prasowy
Pasta kanapkowa Pudliszki z kawałeczkami pikantnej papryki z dodatkiem chrupiącej cebulki
3
z
4
fot. serwis prasowy
Pasta kanapkowa Pudliszki z chrupiącymi kostkami ogórka konserwowego doprawionego koperkiem
4
z
4
fot. serwis prasowy