1
z
8
fot. serwis prasowy
Pierogi Pudliszki „palce lizać” wyróżnia bardzo wysoka zawartość farszu. Powstają ze starannie wyselekcjonowanych składników, a tradycyjny farsz otoczony jest delikatnym, cienkim ciastem. Do wyboru są pierogi ruskie, z kapustą i grzybami, mięsem lub serem.
2
z
8
fot. serwis prasowy
Pierogi Pudliszki „palce lizać” wyróżnia bardzo wysoka zawartość farszu. Powstają ze starannie wyselekcjonowanych składników, a tradycyjny farsz otoczony jest delikatnym, cienkim ciastem. Do wyboru są pierogi ruskie, z kapustą i grzybami, mięsem lub serem.
3
z
8
fot. serwis prasowy
Pierogi Pudliszki „palce lizać” wyróżnia bardzo wysoka zawartość farszu. Powstają ze starannie wyselekcjonowanych składników, a tradycyjny farsz otoczony jest delikatnym, cienkim ciastem. Do wyboru są pierogi ruskie, z kapustą i grzybami, mięsem lub serem.
4
z
8
fot. serwis prasowy
Kluski Pudliszki „palce lizać” to pyszny dodatek do dań obiadowych – wystarczy je podgrzać lub podsmażyć, by mieć na stole smakowite danie. Wybornie smakują również jako samodzielna potrawa, polane masłem lub okraszone skwarkami. Gama klusek Pudliszki obejmuje kopytka, kluski śląskie oraz kluski na parze (pampuchy).
5
z
8
fot. serwis prasowy
Kluski Pudliszki „palce lizać” to pyszny dodatek do dań obiadowych – wystarczy je podgrzać lub podsmażyć, by mieć na stole smakowite danie. Wybornie smakują również jako samodzielna potrawa, polane masłem lub okraszone skwarkami. Gama klusek Pudliszki obejmuje kopytka, kluski śląskie oraz kluski na parze (pampuchy).
6
z
8
fot. serwis prasowy
Kluski Pudliszki „palce lizać” to pyszny dodatek do dań obiadowych – wystarczy je podgrzać lub podsmażyć, by mieć na stole smakowite danie. Wybornie smakują również jako samodzielna potrawa, polane masłem lub okraszone skwarkami. Gama klusek Pudliszki obejmuje kopytka, kluski śląskie oraz kluski na parze (pampuchy).
7
z
8
fot. serwis prasowy
Krokiety Pudliszki „palce lizać” z mięsem lub kapustą i grzybami wyróżnia harmonijnie doprawiony farsz i chrupiące ciasto naleśnikowe. Bardzo szybko się je przyrządza - wystarczy podgrzać krokieta na patelni lub w piekarniku i podać z barszczem (polecamy Pudliszki). Krokiety stanowią idealne rozwiązanie zarówno na domowy obiad, jak i niespodziewane spotkania towarzyskie.
8
z
8
fot. serwis prasowy
Krokiety Pudliszki „palce lizać” z mięsem lub kapustą i grzybami wyróżnia harmonijnie doprawiony farsz i chrupiące ciasto naleśnikowe. Bardzo szybko się je przyrządza - wystarczy podgrzać krokieta na patelni lub w piekarniku i podać z barszczem (polecamy Pudliszki). Krokiety stanowią idealne rozwiązanie zarówno na domowy obiad, jak i niespodziewane spotkania towarzyskie.