Przyprawa do kwaszenia ogórków GALEO fot. serwis prasowy

Przyprawa do kwaszenia ogórków GALEO

Sposób na sezon ogórkowy!
/ 22.05.2011 10:22
Przyprawa do kwaszenia ogórków GALEO fot. serwis prasowy
Małosolne, kiszone, kwaszone, konserwowe – niezależnie od rodzaju – ogórki są doskonałym dodatkiem do gorących i zimnych potraw oraz pysznym składnikiem wielu sałatek, przystawek i kanapek. Bez nich nie byłoby ulubionej zupy ogórkowej i tradycyjnych, polskich zrazów. Warto wiec skorzystać z sezonu ogórkowego i przygotować smakowite domowe przetwory. Do ich przygotowania wystarczy słoik, woda oraz kompozycja aromatycznych dodatków, które znajdują się z specjalistycznej Przyprawie do kwaszenia ogórków GALEO.

Przyprawa do kwaszenia ogórków GALEO 40 g to doskonała mieszanka przyprawowa i wygodna baza do przygotowywania przetworów z ogórków. Czosnek i chrzan zapobiegają psuciu się ogórków podczas kwaszenia, gorczyca biała zaostrza ich smak, a estragon sprawia, że są jędrne i odpowiednio twarde. Pozostałymi składnikami tej unikalnej mieszanki są koper ogrodowy i liść laurowy. Dzięki praktycznemu połączeniu wszystkich niezbędnych składników, przygotowywanie zalewy stało się proste i przyjemne, a dodatek aromatycznych przypraw GALEO sprawia, że mieszanka gwarantuje wyśmienity smak, jędrność i soczystość kwaszonych oraz małosolnych ogórków.
Przyprawa do kwaszenia ogórków to także wartościowy i ekonomiczny zakup – jedno opakowanie tego produktu wystarcza do przygotowania 5 słoików zalewy o pojemności 1 litra!

Starannie dopracowywana, właściwa kompozycja ziół i przypraw oraz odpowiednie proporcje składników decydują o smaku zalewy a co za tym idzie - przetworów. Warto wiec skorzystać z gotowej propozycji GALEO.

Przyprawa do kwaszenia ogórków, sugerowana cena na półce – 1,75 zł
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)