W barwnych, poręcznych i wygodnych do otwierania opakowaniach konsumenci znajdą całą gamę orzechów i migdałów, gotowych do użycia przy przygotowywaniu wypieków. W skład nowej linii bakalii do ciast wchodzą orzechy włoskie tarte, orzechy laskowe tarte, migdały kruszone, migdały słupki, mak mielony oraz mieszanka keksowa. Wystarczy dobry przepis i wspaniałe ciasto zachwyci wszystkich smakiem i bogactwem bakalii.
Dzięki nowej linii do ciast możemy pokusić się o własnoręczne przyrządzenie masy makowej korzystając z oferowanego przez BAKALLAND maku mielonego. Musimy go jedynie zagotować według przepisu na opakowaniu i dodać ulubione bakalie BAKALLAND i aromaty. Nie trzeba tracić czasu na mielenie – po zagotowaniu mak ma doskonałą konsystencję i jest praktycznie gotowy do dodania do ciasta.
Produkty marki BAKALLAND, w charakterystycznych opakowaniach, to gwarancja najwyższej jakości produktów i doskonałego smaku. Cała linia bakalii do ciast zwraca uwagę ujednoliconą szatą graficzną, aby bez kłopotów można było odnaleźć na półce sklepowej wszystkie niezbędne dodatki do ciasta.
BAKALLAND ceni czas swoich Klientek, dlatego właśnie im zadedykował nową, unikalną linię bakalii do ciast. Specjaliści z firmy BAKALLAND wiedzą, że współczesne kobiety docenią troskę o nie, gdy przygotowując smaczne ciasto, szybko i łatwo wzbogacą jego smak bakaliami od BAKALLAND w nowych, wygodnych opakowaniach.
1
z
5
fot. serwis prasowy
Bakalland Migdały słupki
2
z
5
fot. serwis prasowy
Bakalland Mak mielony
3
z
5
fot. serwis prasowy
Bakalland Orzechy laskowe mielone
4
z
5
fot. serwis prasowy
Bakalland Migdały kruszone
5
z
5
fot. serwis prasowy
Bakalland Mieszanka keksowa