Z myślą o miłośnikach polskich krajobrazów, kwitnących sadów, rumianych jabłek czy pełnych czerwieni, soczystych wiśni- producent - proponuje 3 zupełnie nowe smaki napojów z serii 7 Niebo: jabłko-wiśnia, jabłko-mięta i jabłko-czerwone porzeczki.
Jabłko – wiśnia – to oryginalny smak, dzięki połączeniu słodyczy soczystego jabłka i niepowtarzalnego lekko kwaśnego smaku dojrzałej wiśni. Doskonale gasi pragnienie. Najlepszy – lekko schłodzony.
Sugerowana cena detaliczna za butelkę o pojemności 0,5l – 1,99 zł.
Jabłko – mięta – to idealne połączenie naturalnego smaku najlepszych polskich jabłek z wyjątkową świeżością mięty. Znakomicie gasi pragnienie, pobudza łaknienie i trawienie. Jednym słowem: zdrowie i orzeźwienie.
Sugerowana cena detaliczna za butelkę o pojemności 0,5l- 1,99 zł
Jabłko – czerwone porzeczki – któż z nas nie pamięta orzeźwiającego smaku kompotu z jabłek i czerwonych porzeczek… Dokładnie tak smakuje 7 Niebo jabłko-czerwone porzeczki! Pełny smak jabłka i lekka goryczka czerwonej porzeczki. Doskonale smakuje lekko schłodzony.
Sugerowana cena detaliczna za butelkę o pojemności 0,5l – 1,99 zł
Nowa seria produktów to doskonała okazja do zaprezentowania odświeżonego logotypu marki 7 NIEBO. „Siódemkę” pisaną zastąpiła teraz cyfra „7”. Logo stało się bardziej dynamiczne i wyraziste. Zyskało też dodatkowy kolor – czerwony.
7 Niebo – to rodzina znanych i lubianych od lat, naturalnych soków i nektarów owocowych oraz owocowo – warzywnych. Wysoką jakość oraz niepowtarzalny smak docenili zarówno młodzi jak i starsi smakosze. Dotychczas soki 7 Niebo dostępne były wyłącznie w kartonach 1L i 2L oraz szklanych buteleczkach 300ml.
Obecnie firma Sokpol postanowiła rozszerzyć porfolio o produkty w opakowaniach PET. Aby w pełni usatysfakcjonować swoich dotychczasowych odbiorców oraz wprowadzić na rynek innowacyjny produkt zdecydowano się na zastosowane technologii rozlewu aseptycznego PET. Technologia ta gwarantuje produkt w plastykowej butelce bez konieczności używania konserwantów i sztucznych barwników. A wszystko dzięki pasteryzacji samego produktu – technologii znanej i stosowanej już przez nasze babcie przy produkcji kompotów i przetworów oraz sterylizacji opakowań i zakrętek na każdym etapie produkcji.
Dzięki temu produkty formy Sokpol są nie tylko smaczne, ale przede wszystkim zdrowe dla organizmu.