Grillowane pieczarki z żółtym serem

Pieczarki oczyścić i umyć, następnie wyciąć ogonki, oprószyć solą i zmielonym pieprzem. Środki pieczarek wypełnić startym na tarce serem żółtym i ułożyć na ruszcie lub posmarowanej olejem tacce aluminiowej.
/ 15.05.2013 09:15

Składniki

  • 10 większych pieczarek

    Grillowane pieczarki z żółtym serem

  • 70 g sera Edamskiego MSM Mońki
  • sól
  • pieprz mielony

Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić i umyć, następnie wyciąć ogonki, oprószyć solą i zmielonym pieprzem. Środki pieczarek wypełnić startym na tarce serem żółtym i ułożyć na ruszcie lub posmarowanej olejem tacce aluminiowej. Grillować ok. 10 minut. Pod koniec grillowania przykryć pieczarki tacką dla zapieczenie sera. Smacznego!

SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)