Ciasto. Składniki: 30 dag mąki, 20 dag margaryny, 5 żółtek, 1 łyżka kwaśnej śmietany, 10 dag cukru pudru, 1 łyżeczka proszku do pieczenia. Wykonanie: Przygotować ciasto kruche. Ciasto podzielić na pół i upiec 2 placki w temp. 200-220 stopni, przez 20-30 minut.
Ciasto kokosowe. Składniki: 20 dag kokosu, 1 szklanka cukru, 5 białek. Wykonanie: Białka ubić z cukrem. Dodać kokos, lekko wymieszać i piec w temp. 160-180 stopni przez 25-30 minut.
Ciasto orzechowe. Składniki: 15 dag orzechów, 5 białek, 2 łyżki bułki tartej, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, 3 łyżki cukru kryształu. Wykonanie : Połowę orzechów pokroić, a drugą połowę zemleć. Białka ubić z cukrem, dodać resztę składników, lekko wymieszać i piec w temp. 160-180 stopni przez 25-30 minut.
Krem. Składniki: 2 szklanki mleka, 1 cukier waniliowy, 5 żółtek, 1 budyń śmietankowy, 3 łyżki cukru kryształu, 2 i 1/2 łyżki mąki pszennej, 2 kostki margaryny. Wykonanie: W 1/2 szklanki zimnego mleka rozrobić budyń z mąką pszenną i żółtkami. Resztę mleka zagotować z dodatkiem cukru waniliowego i kryształu. Wlać przygotowany budyń i zagotować. Utrzeć tłuszcz i dodawać ostudzony krem, ciągle ucierając.
Przełożenie placka: placek kruchy - krem - ciasto kokosowe - krem - ciasto orzechowe - krem - placek kruchy. Polać polewą kokosową. Dowolnie przybrać według gustu i upodobania (można posypać kokosem).