Jak Michel Moran został restauratorem? Znany szef kuchni opowiada o swojej karierze i życiu prywatnym

Wywiad rzeka z Michelem Moran. Mistrz kuchni zdradza dziennikarzowi Pawłowi Lorochowi jaką drogę przeszedł, żeby zostać cenionym restauratorem.

Michel Moran – Francuz hiszpańskiego pochodzenia, jedna z najciekawszych postaci i wyrazistych osobowości współczesnej polskiej gastronomii. Od kilkunastu lat prowadzi z żoną Haliną znaną i cenioną restaurację w centrum Warszawy – Bistro de Paris. Jest ekscentrycznym i wiecznie uśmiechniętym jurorem w programach kulinarnych stacji TVN.

Wywiad rzeka z Michelem Moran

Jaką drogę przeszedł? Co i kto miał decydujący wpływ na jego życie? Jaką ma opinię o polskich kulinariach? Czy każdy może być kucharzem? Jak zostać Chefem? Jak ważna w życiu jest rodzina i miłość? O tym wszystkim Michel Moran opowiada po raz pierwszy tak szczerze i szczegółowo dziennikarzowi Pawłowi Lorochowi.

 

🌟❤️☺️ #warsaw @zaquad #masterchef

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika Magdalena Knitter (@p4fblog)

Michel Moran - Francuz od kuchni

SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)