Paprini jest ostre!

Kamis-Przyprawy S.A. wprowadza na rynek nowy smak sosu paprykowego na zimno.
/ 16.03.2006 16:57

Paprini dostępny będzie teraz w dwóch wersjach smakowych: znanej dobrze - łagodnej i nowej – pikantnej. Sosy paprykowe Paprini to produkty naturalne, które nie zawierają sztucznych barwników.

Paprini ujawnia swoją drugą twarz - pikantną, płomienną i pełną temperamentu. Nowy, ognisty smak paprykowego sosu Paprini rozpali wszystkich wielbicieli prawdziwie ostrych smaków. To kolejny bolesny cios dla keczupu...

Impreza, grill, spotkanie w gronie przyjaciół, niespodziewany gość? To przestaje być problem natury kulinarnej - najbardziej pospolite kanapki, czy zawsze ratująca nas w takiej sytuacji pizza, dzięki nowemu, pikantnemu sosowi paprykowemu Paprini wprawi w zachwyt najbardziej wybrednych smakoszy.

Pikantne Paprini to wyśmienity sos skomponowany na bazie czerwonej papryki, wzbogacony ostrym chili oraz czosnkiem i cebulą. Dzięki starannie dobranym przyprawom Kamis, Paprini ma niezwykły aromat i głęboki smak. Lekki sos z cząstkami papryki nada wyrazisty charakter kanapkom, wędlinom, serom i wszelkiego rodzaju przekąskom. Sos przeznaczony jest do stosowania na zimno. Paprini to produkt naturalny - nie zawiera sztucznych barwników.

To już druga propozycja z linii Paprini w ofercie firmy Kamis-Przyprawy S.A. Proponowane dotychczas Paprini łagodne znalazło już swoich wielbicieli pośród tych, którzy lubią delikatne, lekko słodkawe, ale wyraziste dodatki do ulubionych dań i przekąsek. Teraz dobre czasy nadeszły i dla miłośników bardziej pikantnych smaków.