Małgosia z „Rolnik szuka żony” komentarzy dla mediów będzie udzielać odpłatnie. Ile chce za informacje?

Małgorzata Borysewicz screen Instagram
Małgorzata Borysewicz z 4. edycji show „Rolnik szuka żony” wysoko ceni informacje ze swojego życia. Od jednego z portali plotkarskich zażądała za nie aż 2 tys. zł.
/ 12.10.2020 09:29
Małgorzata Borysewicz screen Instagram

„Rolnik szuka żony” cieszy się popularnością widzów już od pierwszego sezonu. Poszukiwania miłości przez mieszkańców wsi budzą emocje fanów, którzy szybko wybierają swoich faworytów i kibicują im przez długie tygodnie emisji show.

Obecnie trwa emisja 7. już edycji programu. W poprzednich udało się stworzyć kilka trwałych par, które po kilku miesiącach od występu w telewizji spotkały się przed ołtarzem i wzięły ślub.

Tak było w przypadku Małgorzaty i Pawła Borysewiczów, którzy wystąpili w jednym z pierwszych sezonów programów. Małgosia, wówczas Sienkiewicz szybko zdobyła serce rolnika Pawła, z którym wzięła ślub w 2018 roku, a w 2019 roku na świat przyszedł ich pierwszy synek Ryś.

Małgorzata Borysewicz żąda opłaty za komentarze w mediach

Oprócz pracy w gospodarstwie, Borysewicz aktywnie działa w mediach społecznościowych, gdzie pokazuje fanom szczegóły ze swojej codzienności. Do tej pory chętnie też komentowała swoje życie prywatne w mediach plotkarskich. Okazuje się jednak, że od niedawna postanowiła... pobierać opłaty za komentarze dla dziennikarzy.

„Plejada” poinformowała, że będąca w drugiej ciąży rolniczka-celebrytka zażądała ostatnio za krótką wypowiedź kwoty 2 tysięcy złotych. Poinformowała również, że nie będzie już udzielać komentarzy za darmo.

Nie udzielam już informacji bezpłatnie - oznajmiła dziennikarzom Borysewicz

Jest to dość niecodzienna decyzja jak na początkującą celebrytkę. Większość polskich gwiazd informacji i komentarzy dla prasy i portali medialnych udziela bezpłatnie.

Zobacz więcej newsów z życia gwiazd:
Agnieszka Woźniak-Starak wróci do „Big Brothera”? Gabi Drzewiecka: „Jak będzie chciała, to jej go oddam"
Magda Gessler pokazała się w jacuzzi. Odważne zdjęcie wzbudziło skrajne emocje
Córka Anny Samusionek trafiła do domu dziecka, potem do rodziny zastępczej. Właśnie skończyła 18 i jest piękną dziewczyną
Halinka Mlynkova komentuje rozwód z Leszkiem Wronką: „Od dawna jestem bez jakichkolwiek zobowiązań”

18-24 KWIETNIA
szaleństwo zakupów
Dodatkowe -20% na cały asortyment
Moda ORSAY oferuje każdej kobi... więcej»
Kod rabatowy:WIOSNA
Dodatkowe -20% na cały asortyment
Stacjonarnie

Moda ORSAY oferuje każdej kobiecie możliwość poczucia się sobą niezależnie od sytuacji, nastroju czy rozmiaru ubrania. Skorzystaj z dodatkowej 20% zniżki na wszystko w sklepach stacjonarnych i na orsay.pl. Zniżka nie dotyczy bonów podarunkowych. Szczegóły u sprzedawcy i na stronie.

Kod rabatowy:WIOSNA
Zobacz
Do -40% na najlepsze marki sportowe!
Rabat do 40% na sprzęt, odzież... więcej»
Kod rabatowy:SPORT
Zobacz
Do -40% na najlepsze marki sportowe!
Stacjonarnie

Rabat do 40% na sprzęt, odzież i akcesoria sportowe dostępny w sklepie stacjonarnym i na Sportano.pl. Szczegóły w sklepie i na stronie.

Kod rabatowy:SPORT
do -30%
Rabat do -30% na wybrane produ... więcej»
Kod rabatowy:YAY
do -30%
Online

Rabat do -30% na wybrane produkty przy zakupie min 2 sztuk. Szczegóły i oferta dostępne na www.answear.com.

Kod rabatowy:YAY
-20% przy zakupach za min. 250 zł
Rabat 20% dla wszystkich klien... więcej»
Kod rabatowy:SZALENSTWO20
-20% przy zakupach za min. 250 zł
Stacjonarnie

Rabat 20% dla wszystkich klientów przy zakupach za min. 250 zł. Oferta obowiązuje w sklepach stacjonarnych oraz na www.intimissimi.com, nie łączy się z innymi promocjami. Szczegóły w sklepach i na stronie.

Kod rabatowy:SZALENSTWO20
Do -30% na wybrane nowości
Rabat do -30% na wybrane nowoś... więcej»
Do -30% na wybrane nowości
Stacjonarnie

Rabat do -30% na wybrane nowości z kolekcji Wiosna/Lato 2024 i wiele więcej! Oferta dostępna w sklepach stacjonarnych i na gomez.pl. Szczegóły u sprzedawcy i na stronie www.

Produkt widoczny na zdjęciu nie jest objęty rabatami.

-25% na wybrany asortyment MAC
Rabat na produkty marki MAC -2... więcej»
Kod rabatowy:SZALENSTWO
-25% na wybrany asortyment MAC
Stacjonarnie

Rabat na produkty marki MAC -25% przy zakupach za min. 249 zł. W promocji nie biorą udziału produkty już przecenione, Connect In Colour Eye Shadow Palette, Glitter, Blot Powder/Pressed, Mineralize Skinfinish Natural, Brushes, Accessories, Pro Products, nowości, kolekcje limitowane, MINI MAC oraz produkty z linii MAC VIVA GLAM. Oferty nie łączą się. Oferta dostępna w sklepach stacjonarnych i na maccosmetics.pl. Szczegóły u sprzedawcy i na stronie www.

Kod rabatowy:SZALENSTWO