wołowina

      Dania z wołowiny to dobry pomysł na syty, a zarazem wykwintny obiad. Gulasz wołowy, bitki, pieczenie czy zrazy - wypróbuj nasze propozycje! Dania z wołowiny charakteryzują się tym, że mają zdecydowany, unikatowy smak. W zależności od tego, jakiej marynaty użyjemy do mięsa wołowego, możemy spodziewać się innej kompozycji smakowej. Dania z wołowiny są na tyle wyjątkowe, że nie przygotowujemy ich zbyt często - warto jednak wiedzieć, jak odpowiednio przygotować steki, hamburgery czy polędwiczki wołowe!
      Dania z wołowiny przygotujesz na karkówce, łopatce lub mostku. Wykorzystaj przepis na doskonałe zrazy wołowe, bitki lub gulasz. Znajdziesz również porady, jak zrobić najlepszy boeuf strogonow czy tradycyjne polskie flaki wołowe. Na przystawkę, zaserwuj gościom carpaccio z wołowiny na rukoli i oliwkach.

      Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.
      Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych.
      Więcej informacji znajdziesz tutaj.