Kartacze z mięsem: jak zrobić, najlepsze przepisy
Kartacze z mięsem: jak zrobić, najlepsze przepisy5 lat temu
Kartacze z mięsem to sycąca potrawa regionalna z ziemniaków z pysznym farszem. Oto przepisy na tradycyjne kartacze, które podane z okrasą, posmakują każdemu! Czytaj więcej
Wosk pszczeli - poznaj jego skład i właściwości lecznicze
Wosk pszczeli - poznaj jego skład i właściwości lecznicze5 lat temu
Wosk pszczeli jest naturalnym produktem stosowanym przy uszkodzeniach naskórka, bakteryjnych zakażeniach gardła, katarze siennym i innych dolegliwościach zdrowotnych. Używa się go też w kosmetyce. Czytaj więcej
Ciasto snickers bez pieczenia na herbatnikach
Ciasto snickers bez pieczenia na herbatnikach5 lat temu
Przepis na ciasto snickers bez pieczenia na bazie masy budyniowej, kajmaku oraz prażonych solonych orzeszków, to doskonały pomysł na deser. Czytaj więcej
Pierzga pszczela - co to jest, właściwości, cena, zastosowanie
Pierzga pszczela - co to jest, właściwości, cena, zastosowanie5 lat temu
Pierzga pszczela jest złożona ze śliny pszczół, resztek miodu oraz pyłku pszczelego. To produkt wzmacniający odporność, który można nazywać naturalną multiwitaminą. Czytaj więcej
Patelnia ceramiczna: czy warto jej używać? Poznaj zalety i wady
Patelnia ceramiczna: czy warto jej używać? Poznaj zalety i wady5 lat temu
Używanie patelni ceramicznej pomaga ograniczyć spożycie tłuszczu. Nieprzywieralna powłoka pozwala smażyć bez oleju czy masła, dzięki czemu przygotowywane dania są zdrowsze! Czytaj więcej
Prezent dla babci na święta - 10 inspirujących pomysłów
Prezent dla babci na święta - 10 inspirujących pomysłów5 lat temu
Prezent dla babci na święta powinien być wyjątkowy i sprawić, że będzie nim mogła cieszyć się na długo. Zobacz nasze propozycje, które z pewnością cię zainspirują. Czytaj więcej
Jaglanka to pyszna alternatywa dla tradycyjnej owsianki - przepisy
Jaglanka to pyszna alternatywa dla tradycyjnej owsianki - przepisy5 lat temu
Jaglanka to pożywne danie, idealne na pożywne śniadanie. Kasza skutecznie oczyszcza ze złogów w jelitach i syci na dłużej. Czytaj więcej
Jabłecznik - ciasto z jabłkami z budyniem, bezą lub kruszonką
Jabłecznik - ciasto z jabłkami z budyniem, bezą lub kruszonką5 lat temu
Lubisz proste desery z jabłkami? Klasyczny jabłecznik na pieczonym spodzie sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i od święta. Czytaj więcej
Szarlotka z kruszonką - na dużą blachę, z kokosową kruszonką
Szarlotka z kruszonką - na dużą blachę, z kokosową kruszonką5 lat temu
Szarlotka z kruszonką to proste w wykonaniu ciasto, które zrobisz z kilku składników. Najlepiej smakuje na kruchym cieście. Czytaj więcej
Ciasto z gruszkami - z kremem, bezą lub kruszonką
Ciasto z gruszkami - z kremem, bezą lub kruszonką5 lat temu
Jesienny deser z owocami, który zrobisz w prosty sposób. Ciasto z gruszkami możesz przygotować na cieście kruchym lub ucieranym. Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA