Racuchy: przepis na pyszne racuszki drożdżowe, z jabłkami i inne
Racuchy: przepis na pyszne racuszki drożdżowe, z jabłkami i inne4 lata temu
Jeśli chcesz zrobić racuchy, przepis jest naprawdę prosty. Wystarczy mąka, mleko, jajko, cukier i proszek do pieczenia. Dodaj do ciasta jabłka, banany lub ekstrakt waniliowy. Czytaj więcej
Surówka z białej kapusty. Sprawdzone przepisy na pyszny dodatek
Surówka z białej kapusty. Sprawdzone przepisy na pyszny dodatek4 lata temu
Surówka z białej kapusty doskonale współgra z pieczonym mięsem lub rybą. Nasze przepisy są proste, szybkie i wyjątkowo smaczne. Czytaj więcej
Biszkopt na tort: jak go upiec, nasączać i kroić?
Biszkopt na tort: jak go upiec, nasączać i kroić?4 lata temu
Biszkopt na tort powinien być puszysty, miękki i wilgotny. Dodaj do niego kakao lub wanilii i namocz naparem z herbaty lub sokiem owocowym. Czytaj więcej
Kartacze z mięsem: jak zrobić, najlepsze przepisy
Kartacze z mięsem: jak zrobić, najlepsze przepisy4 lata temu
Kartacze z mięsem to sycąca potrawa regionalna z ziemniaków z pysznym farszem. Oto przepisy na tradycyjne kartacze, które podane z okrasą, posmakują każdemu! Czytaj więcej
Wosk pszczeli - poznaj jego skład i właściwości lecznicze
Wosk pszczeli - poznaj jego skład i właściwości lecznicze4 lata temu
Wosk pszczeli jest naturalnym produktem stosowanym przy uszkodzeniach naskórka, bakteryjnych zakażeniach gardła, katarze siennym i innych dolegliwościach zdrowotnych. Używa się go też w kosmetyce. Czytaj więcej
Ciasto snickers bez pieczenia na herbatnikach
Ciasto snickers bez pieczenia na herbatnikach4 lata temu
Przepis na ciasto snickers bez pieczenia na bazie masy budyniowej, kajmaku oraz prażonych solonych orzeszków, to doskonały pomysł na deser. Czytaj więcej
Pierzga pszczela - co to jest, właściwości, cena, zastosowanie
Pierzga pszczela - co to jest, właściwości, cena, zastosowanie4 lata temu
Pierzga pszczela jest złożona ze śliny pszczół, resztek miodu oraz pyłku pszczelego. To produkt wzmacniający odporność, który można nazywać naturalną multiwitaminą. Czytaj więcej
Patelnia ceramiczna: czy warto jej używać? Poznaj zalety i wady
Patelnia ceramiczna: czy warto jej używać? Poznaj zalety i wady4 lata temu
Używanie patelni ceramicznej pomaga ograniczyć spożycie tłuszczu. Nieprzywieralna powłoka pozwala smażyć bez oleju czy masła, dzięki czemu przygotowywane dania są zdrowsze! Czytaj więcej
Prezent dla babci na święta - 10 inspirujących pomysłów
Prezent dla babci na święta - 10 inspirujących pomysłów4 lata temu
Prezent dla babci na święta powinien być wyjątkowy i sprawić, że będzie nim mogła cieszyć się na długo. Zobacz nasze propozycje, które z pewnością cię zainspirują. Czytaj więcej
Jaglanka to pyszna alternatywa dla tradycyjnej owsianki - przepisy
Jaglanka to pyszna alternatywa dla tradycyjnej owsianki - przepisy4 lata temu
Jaglanka to pożywne danie, idealne na pożywne śniadanie. Kasza skutecznie oczyszcza ze złogów w jelitach i syci na dłużej. Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA