Reklama

Ekonomiczność i nowoczesność wykonania

Garnki Obsidian marki Zwieger zostały zaprojektowane tak, aby za pomocą swojej unikalnej konstrukcji służyły nam jako kilka naczyń kuchennych w jednym.

Reklama

Jako brytfanna świetnie sprawdzi się podczas pieczenia kurczaka lub innego mięsa w sosie.

Okrągły kształt korzystnie rozłoży ciepło podczas pieczenia ucieranego ciasta - wypiecze się równomiernie i urośnie nie tworząc przypalonych krawędzi.

Czemu nie wykorzystać ich jako patelni? Idealna do podsmażenia steku lub innej porcji mięsa przed zapieczeniem w piekarniku.

Dzięki trzywarstwowej, wzmacnianej ceramicznej powłoce Greblon C3+ potrawa nie przywiera do dna i nie przypala się.

Indukcja nie stanowi problemu

W większości przypadków osoby posiadające kuchenkę indukcyjną borykają się z problemem odpowiedniego dopasowania naczyń. Garnki z linii Obsidian są wykonane w technologii zapewniającej w pełni indukcyjność. Dodatkowo zwiększają wydajność o 40%, dzięki czemu skracają czas pieczenia potrawy.

Garnek Zwieger

Garnek Zwieger Obsidian

Szybkość i skuteczność w każdym calu

Od podsmażenia i duszenia do zapieczenia potrawy w jednym garnku. Sos oraz smak mięsa lub ryby pozostaje w jednym naczyniu i pozwalamy smakowi rozwinąć się, nie tracąc aromatu poprzez wymianę patelni i garnków.

Ta sama sytuacja jest również przy ciastach domowej roboty. Jednym z nich jest ciasto z patelni, które świetnie sprawdzi się nie tylko na przyjęcia dla dzieci, ale starszych łasuchów, który nie chcą zmywać potem tony brudnych naczyń.

Zobacz też:

Reklama

Sprawdź, jak przygotować chłopski garnek! Idealny na chłodniejsze dni! Dania jednogarnkowe z ziemniakami to doskonały pomysł dla całej rodziny! Sprawdź!

Reklama
Reklama
Reklama
Loading...