Reklama
Czas przygotowania: 10 min
Ilość porcji: 2
Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
  • garść młodego, umytego i osuszonego szpinaku
  • 1 dojrzała obrana gruszka
  • 1 dojrzałe obrane awokado
  • 1 szklanka mleka migdałowego
  • 1 łyżka świeżo zmielonego siemienia lnianego
Reklama
Przygotowanie:

W marcowym numerze "Urody Życia" znajdziecie wiele przepisów Agnieszki Maciąg! Zobaczcie jeden z nich - pomysł na zielone smoothie, które jest idealne na wiosenne dni!

  1. Gruszkę i awokado pokrój na kawałki, szpinak porwij na części.
  2. Wszystkie składniki koktajlu zmiksuj ze sobą w blenderze.
  3. Wypij świeży koktajl lub zjedz go łyżką, ewentualnie np. z kawałkiem selera naciowego.

Więcej przepisów autorstwa Agnieszki Maciąg znajdziecie w marcowym numerze "Urody Życia", luksusowego magazynu dla kobiet. Już w sprzedaży!


To wydanie miesięcznika "Uroda Życia" do kupienia również z bestsellerem Zygmunta Miłoszewskiego, kryminałem "Gniew"!

Reklama

Reklama
Reklama
Reklama
Loading...