TEFF: miłka abisyńska, maka teff, mąka bez glutenu, płatki teff
TEFF: miłka abisyńska, maka teff, mąka bez glutenu, płatki teff7 lat temu
Czy znacie teff? To mało popularne w Polsce zboże afrykańskie, bez glutenu, o wysokiej zawartości wapnia i żelaza. Miłka abisyńska jest jednym z cenniejszych, naturalnych produktów bezglutenowych. Czytaj więcej
JAK SZYBKO SCHUDNĄĆ: jak szybko schudnąć z ud i brzucha
JAK SZYBKO SCHUDNĄĆ: jak szybko schudnąć z ud i brzucha7 lat temu
Wiosenne słońce coraz śmielej ogrzewa skórę, a lato zbliża się wielkimi krokami. To czas, gdy wyszukiwarki internetowe zasypywane są zapytaniem: jak szybko schudnąć? Poznaj nasze metody na szybką utratę wagi. Czytaj więcej
AMARANTUS: amarantus ekspandowany, amarantus przepisy
AMARANTUS: amarantus ekspandowany, amarantus przepisy7 lat temu
Czy znacie amarantus? Botanicznie amarantus nie jest zbożem, ale jego zastosowanie w kuchni jest podobne do innych roślin zbożowych. Amarantus wyróżnia się jednak wysoką zawartością białka, a także jest bezglutenowy . Przeczytajcie nasz tekst, aby dowiedzieć się, dlaczego warto wzbogacić dietę w amarantus i jak można go wykorzystać. Czytaj więcej
CIECIERZYCA: ciecierzyca przepisy, dania z ciecierzycy
CIECIERZYCA: ciecierzyca przepisy, dania z ciecierzycy7 lat temu
Ciecierzyca to roślina strączkowa o wielu właściwościach zdrowotnych. Ze względu na swój łagodny, słodkawy, lekko orzechowy smak ciecierzyca jest uniwersalnym składnikiem w kuchni. Można z niej przygotować pyszną pastę, zupę krem z ciecierzycy, sałatkę, czy pasztet warzywny. Sprawdź jak wykorzystać ciecierzycę! Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA