papryka faszerowana

      Papryka jest jednym z najczęściej wybieranych dodatków do różnych dań, zarówno na śniadanie, jak i kolację, ale także do obiadów. Stanowi również dodatek do sałatek czy pizzy. Można jednak wykorzystać ją jeszcze inaczej – jako samodzielne danie! Papryka faszerowana to propozycja dla każdego miłośnika tego warzywa. Jeśli nie jesteś entuzjastką jej smaku, spróbuj wersji faszerowanej – na pewno zmienisz zdanie! Papryczki z serem feta, papryka duszona z mięsem, nadziewana szpinakiem albo makaronem to zaledwie kilka z wielu naszych propozycji. Która okaże się twoją ulubioną?

      Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.
      Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych.
      Więcej informacji znajdziesz tutaj.