Tarta niejedno ma imię
Na słodko i na słono, małe i duże - zobacz na jak wiele sposobów można przygotowywać tarty.

- Robert Kołacz
Sezon na dynię warto uświetnić tartą dyniową.
1 z 12

Tarta niejedno ma imię
Można wykorzystać też grzyby - tarta z kurkami.
2 z 12

Tarta niejedno ma imię
Tarta cytrynowa, czyli słodko-kwaśne niebo w gębie!
3 z 12

Tarta niejedno ma imię
Tarta czekoladowa pomoże zwalczyć jesienną chandrę.
4 z 12

Tarta niejedno ma imię
Jabłka świetnie nadają się do wypieków - wie to każdy miłośnik szarlotki.
5 z 12

Tarta niejedno ma imię
Tarta z kurczakiem to dobry pomysł także na obiad.
6 z 12

Tarta niejedno ma imię
Jak powitać jesień? Oczywiście z tartą gruszkową!
7 z 12

Tarta niejedno ma imię
Wszystkie owoce sezonowe świetnie nadają się do tart - tutaj tarta z truskawkami i galaretką.
8 z 12

Tarta niejedno ma imię
Sezon na rabarbar jest krótki, dlatego warto wykorzystać go w pełni.
9 z 12

Tarta niejedno ma imię
Tradycyjna tarta ze szpinakiem - smacznie i zdrowo.
10 z 12

Tarta niejedno ma imię
Tarta włoska - z pomidorami i mozarellą. Warto dodać rozmaryn lub bazylię.
11 z 12

Tarta niejedno ma imię
Tarta cebulowa czyli przysmak z Alzacji.
12 z 12

Tarta niejedno ma imię
Z malinami i cukrem pudrem, deser idealny.