Premiera książki Magdy Gessler i wręczenie Poziomek 2016/2017
Sprawdź to!

Magda Gessler już po raz trzeci przyznała Poziomki - osobiste i subiektywne znaki jakości, które stworzyła na wzór gwiazdek Michelin, by nagradzać restauracje i hotele wyróżniające się najwyższą jakością jedzenia i obsługi. Gala wręczenia odznaczeń połączona z premierą przewodnika "Poziomki 2016/2017. Gdzie najlepiej zjeść i wyspać się w Polsce" wydanego przez Edipresse Książki odbyła się 30 czerwca w Restauracji u Fukiera w Warszawie.
Na uroczystości pojawili się przedstawiciele restauracji i hoteli z całej Polski. Najwyższe wyróżnienie - trzy Poziomki - z rąk Magdy Gessler odebrali reprezentanci m.in. Gaumarjos, U Fukiera, Belvedere, Sint Ji Lounge Bar & Rooms, Słodki...Słony i Pod Baranem.
Galę swoją obecnością uświetnili znakomici goście, m.in. Ilona Felicjańska, Hanna Bakuła, Lidia Popiel, Radosław Piwowarski, Rafał Sonik, Lara Gessler, Anna Starmach, Krzysztof Gojdź oraz uczestnicy programu "MasterChef". Nie zabrakło również fotoreporterów i dziennikarzy. Spotkanie poprowadził dziennikarz kulinarny Paweł Loroch.
1 z 10

2 z 10

3 z 10

4 z 10

5 z 10

6 z 10

7 z 10

8 z 10

9 z 10

10 z 10


