POLECAMY

Taczyca - wyniki

napisał/a: iwonka444 2018-03-13 21:09
Witam

Może ktoś pomoc mi "zdiagnozowac" ta badania?
Pani Doktor, mało kompetentna stwierdza,że jest ok,a ja średnio sie czuje.
Waga wzrasta, często jest mi zimno,problemy z koncentracja i pamięcią i wiele innych.
Szukam innej endokrynolog, ale okres oczekiwania do lekarzy jest masakrycznie długi...wiec w tym czasie może ktoś tutaj powie mi, czy coś z tymi wynikami jest nie tak ?

TSH 3 - 1,56 (0,27-4,20)
ft3 - 2,12 (2,57-4,43)
ft4 - 1,09 (0,93-1,70)
ANTY-TPO - 42,6 U/ml
ANTY-TG -
moderator djfafa
napisał/a: djfafa 2018-03-14 14:49
iwonka444 napisal(a): Witam

Może ktoś pomoc mi "zdiagnozowac" ta badania?
Pani Doktor, mało kompetentna stwierdza,że jest ok,a ja średnio sie czuje.
Waga wzrasta, często jest mi zimno,problemy z koncentracja i pamięcią i wiele innych.
Szukam innej endokrynolog, ale okres oczekiwania do lekarzy jest masakrycznie długi...wiec w tym czasie może ktoś tutaj powie mi, czy coś z tymi wynikami jest nie tak ?

TSH 3 - 1,56 (0,27-4,20)
ft3 - 2,12 (2,57-4,43)
ft4 - 1,09 (0,93-1,70)
ANTY-TPO - 42,6 U/ml
ANTY-TG -


Niskie fT4 i fT3 poniżej normy jak najbardziej może świadczyć o niedoczynności tarczycy. Jakie masz objawy?