POLECAMY

Interpretacja wyników tarczycy

napisał/a: sensations69 , 2018-05-15 16:18
Dzień dobry,

proszę o interpretację moich dzisiejszych wyników.
Czy cierpię na Hashimoto?

TSH - 3,71 norma 0,27-4,20
FT3 - 5,28 norma 3,10-6,80
FT4 - 1,52 norma 0,93-1,70
antyTPO - 9,09 norma 0-34
antyTG - 11,70 norma 0-115

jutro jadę do dermatologa, bo pojawiła mi się biała plamka na karku i szyi, boję się że to bielactwo związane z chorobą tarczycy :( :( :(
moderator djfafa
napisał/a: djfafa , 2018-05-17 13:52
Poziom przeciwciał nie wskazuje na chorobę Hashimoto.