Szynka dobrze wyparzona

napisał/a: ~KRZYZAK 2012-03-16 08:37
w szynkowarze. 8 godzin w 75 stopniach. Przysnelo misie, cholera.
Zastanawiam sie czy to jesc...

--
usenet jest dla mieczakow
#pregierz - najlepszy kanal wsrod mezczyzn
(irc.freenode.net)
napisał/a: ~Ikselka 2012-03-16 13:17
Dnia Fri, 16 Mar 2012 08:37:37 +0100, KRZYZAK napisał(a):

> w szynkowarze. 8 godzin




> w 75 stopniach. Przysnelo misie, cholera.
> Zastanawiam sie czy to jesc...

Jasne! - mozesz zostawić nawet na wojnę atomową, nie zepsuje się i za 10
lat ;-PPP
--

XL
napisał/a: ~KRZYZAK 2012-03-16 23:54
Dnia Fri, 16 Mar 2012 13:17:06 +0100, Ikselka napisał(a):

> Jasne! - mozesz zostawić nawet na wojnę atomową, nie zepsuje się i za 10
> lat ;-PPP

Jakis czas temu znaleziono wolowine w sosie wlasnym i smalcu zakonserwowana
w czasie IIWS. Sanepid orzekl, ze nadaje sie do jedzenia, oraz ma apetyczny
zapach.

--
usenet jest dla mieczakow
#pregierz - najlepszy kanal wsrod mezczyzn
(irc.freenode.net)
napisał/a: ~Waldemar Krzok 2012-03-17 00:01
KRZYZAK wrote:

> Dnia Fri, 16 Mar 2012 13:17:06 +0100, Ikselka napisał(a):
>
>> Jasne! - mozesz zostawić nawet na wojnę atomową, nie zepsuje się i za 10
>> lat ;-PPP
>
> Jakis czas temu znaleziono wolowine w sosie wlasnym i smalcu
> zakonserwowana w czasie IIWS. Sanepid orzekl, ze nadaje sie do jedzenia,
> oraz ma apetyczny zapach.

A ludzie, którzy próbowali mięso mamuta z Syberii stwierdzili, że smakuje
jak zwietrzały słoń.

Waldek
--
My jsme Borgové. Sklopte štíty a vzdejte se. Odpor je marný.