Sałatka „Neapolitańska łagodność”

Sałatę umyj, odsącz i porwij. Jajka i rzodkiewki pokrój w ćwiartki. Wymieszaj sałatę z jajkami, rzodkiewkami i kiełkami. Sos sałatkowy Włoski Knorr przygotuj według przepisu na opakowaniu. Całość polej przygotowanym sosem.
/ 17.05.2013 13:01

Składniki

 

 

  • różne rodzaje sałat: lodowa, strzępiasta, rukola
  • Sos sałatkowy włoski Knorr - 1 opakowanie
  • rzodkiewka - 1 pęczek
  • kiełki pszenicy
  • jajka ugotowane na twardo - 2 sztuki

Sposób przygotowania

Sałatę umyj, odsącz i porwij. Jajka i rzodkiewki pokrój w ćwiartki. Wymieszaj sałatę z jajkami, rzodkiewkami i kiełkami. Sos sałatkowy Włoski Knorr przygotuj według przepisu na opakowaniu. Całość polej przygotowanym sosem.

Przepis sałatka "Neapolitańska łagodność" pochodzi z serwisu przepisy.pl

SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)