Kapelusze z głów

Pieczarki wytrzyj zwilżoną ściereczką. Zioła dokładnie posiekaj i wymieszaj z Ramą Aero. Z pieczarek usuń ogonki, a następnie obsmaż kapelusze szybko na patelni.
/ 22.10.2013 09:02

Składniki

  • Pieczarki

    Kapelusze z głów

  • Rukola
  • Rama Aero
  • Mix ulubionych ziół
  • Ocet balsamiczny
  • Parmezan

Sposób przygotowania:

Pieczarki wytrzyj zwilżoną ściereczką. Zioła dokładnie posiekaj i wymieszaj z Ramą Aero. Z pieczarek usuń ogonki, a następnie obsmaż kapelusze szybko na patelni. Dopraw je ulubionymi przyprawami do smaku. Na każdy kapelusz nakładaj łyżeczkę ziół z Ramą Aero. Podawaj z rukolą, tartym parmezanem, skropione octem balsamicznym.

SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)