Awokado smaczności

Awokado przekrój na pół, pozbądź się pestki i wyjmij miąższ. Wrzuć do miski, następnie dopraw ulubionymi przyprawami.
/ 22.10.2013 09:09

Składniki

  • Pokrojona bagietka
  • Rama Aero
  • Ser camembert
  • Dojrzałe awokado
  • Suszone pomidory
  • Pieczarki
  • Pomidory
  • Rama Culinesse

Awokado smaczności

Sposób przygotowania:

Awokado przekrój na pół, pozbądź się pestki i wyjmij miąższ. Wrzuć do miski, następnie dopraw ulubionymi przyprawami. Pomidory pokrój w drobną kostkę, pozbywając się gniazd nasiennych. Dodaj je do awokado i dokładnie wymieszaj. Bagietki opiecz, aż będą rumiane i posmaruj Ramą Aero. Pieczarki pokrój w plastry i usmaż na patelni z łyżką Ramy Culinesse. Na bagietkę połóż plaster sera camembert, łyżkę pasty z awokado i kawałek suszonego pomidora. Na inną kromkę ułóż odrobine pasty, a na wierzchu posyp smażonymi pieczarkami. Pastę z awokado możesz również podawać jako dip.

SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)