Vegeta do ryb i Vegeta do bigosu fot. serwis prasowy

Vegeta do ryb i Vegeta do bigosu

Coraz częściej zdarza nam się eksperymentować z potrawami na świątecznym stole, jednak to tradycyjne dania – te, na które czekamy cały rok – królują w menu. Dzięki przyprawom Vegeta, gwarantującym wyśmienity smak, ich przygotowanie może być jeszcze szybsze i łatwiejsze.
/ 19.12.2011 06:27
Vegeta do ryb i Vegeta do bigosu fot. serwis prasowy

Zupa grzybowa z uszkami, pierogi z grzybami i kapustą, kapusta z grzybami, bigos, smażony karp oraz karp w galarecie – niezwykle trudno podczas świąt znaleźć polski stół bez tych tradycyjnych, kojarzących się z Bożym Narodzeniem potraw. I choć ich przygotowanie wymaga sporej ilości czasu, świąteczny klimat, jaki tworzą już gotowe dania, na pewno wynagrodzi nam włożony w nie wysiłek.

Przygotowanie dobrej potrawy wymaga nie tyle talentu kulinarnego, co użycia odpowiednich, pasujących do danego dania przypraw. W ofercie Podravki znajdziemy przyprawy, które ułatwią nam doprawienie znanych nam wszystkim smaków. Vegeta Natur do dań z grzybów, Vegeta do ryb i Vegeta do bigosu to kompozycje, które idealnie dopełnią smak wigilijnych i świątecznych potraw.

Tagi: Vegeta
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)