Penne z cukinią

Cukinię umyć, pokroić w średniej grubości plastry i podsmażyć na oliwie. Doprawić solą, pieprzem, dodać pokrojony w plasterki czosnek oraz posiekaną kolendrę.
/ 09.10.2013 11:29

Składniki

  • 1 średnia cukinia

    Penne z cukinią

  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • ½ pęczka świeżej kolendry
  • 3 ząbki czosnku
  • 1 paczka makaronu penne (400 g)
  • 3 łyżki sosu serowego Tarsmak
  • sól, pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Cukinię umyć, pokroić w średniej grubości plastry i podsmażyć na oliwie. Doprawić solą, pieprzem, dodać pokrojony w plasterki czosnek oraz posiekaną kolendrę.

Całość chwilę poddusić, następnie dodać ugotowany al dente makaron, sos serowy Tarsmak i wymieszać.

SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)