Cykoria z wędzonym łososiem i kremem miodowo-musztardowym

Twarożek zmiksuj z miodem, jogurtem i musztardą, dopraw do smaku solą i pieprzem.

Składniki

  • Cykoria z wędzonym łososiem i kremem miodowo-musztardowym

    2 cykorie
  • 400 g wędzonego łososia
  • 100 g twarożku
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • 3 łyżki miodu
  • 50 g masła
  • 3 łyżki Musztardy z miodem i rodzynkami Kamis SpecIalite
  • Sól morska w młynku Kamis Specialite
  • Pieprz biały mielony

Sposób przygotowania

Twarożek zmiksuj z miodem, jogurtem i musztardą, dopraw do smaku solą i pieprzem. Liście cykorii delikatnie podsmaż na maśle. Na każdym ułóż wędzonego łososia i łyżkę kremu. Podawaj z cytryną.

SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)