Biała kiełbasa w sosie chlebowym

Kiełbasy włożyć do garnka. Zalać piwem i gotować 20 minut. Wyjąć z wywaru. Na patelni zrumienić masło, dodać miód, chleb, piwo i 1 łyżeczkę Vegety Mix do wieprzowiny...
/ 11.03.2008 20:21

Składniki

  • 80 dag białej kiełbasy
  • 3 łyżki startego suchego chleba razowego
  • 2 szklanki piwa
  • 2 łyżki masła
  • 2 łyżeczki miodu
  • Vegeta Mix do wieprzowiny

Sposób przygotowania

Kiełbasy włożyć do garnka. Zalać piwem i gotować 20 minut. Wyjąć z wywaru. Na patelni zrumienić masło, dodać miód, chleb, piwo i 1 łyżeczkę Vegety Mix do wieprzowiny. Gotować mieszając ok. 5 minut. Kiełbasy pokroić na porcje, włożyć do sosu i zagrzać.

SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)