Poncz tropikalny

Do wazy na poncz wlać mleko i soki: pomarańczowy i ananasowy. Dobrze wymieszać. Stopniowo dodawać wodę sodową, wymieszać.
/ 12.06.2007 17:34

Składniki

  • 1 puszka skondensowanego mleka
  • 0,5 l soku ananasowego
  • 0,5 l soku pomarańczowgo
  • 2 butelki oziębionej wody sodowej
  • plasterki pomarańczy

Sposób przygotowania

Do wazy na poncz wlać mleko i soki: pomarańczowy i ananasowy. Dobrze wymieszać. Stopniowo dodawać wodę sodową, wymieszać. Przybrać pomarańczą. Podawać w szklankach z kostkami lodu.

SKOMENTUJ
KOMENTARZE (1)
/30.12.2015 07:04
2 butelki? 0,25 ? 0,33? a może takie do dystrybutora 18,9? USELESS!