POLECAMY

Sajgonara w stylu fit

Przygotowujemy papier ryżowy wg.przepisu na opakowaniu. Na patelni podsmażamy pokrojone w cieniutkie plasterki piersi z kurczaka.Dodajemy warzywa na patelnie Azja,...

Składniki
1 0pakowanie mrożonyh warzyw na patelnię azja
2 piersi z kurczaka
1 opakowania papieru ryżowego
2 łżki oleju ze słonecznika

Sposób przygotowania
Przygotowujemy papier ryżowy wg.przepisu na opakowaniu. Na patelni podsmażamy pokrojone w cieniutkie plasterki piersi z kurczaka.Dodajemy warzywa na patelnie Azja,mieszamy,przyprawiamy solą i pieprzem i smażymy około pieciu minut.Zawijamy wfarsz w papier ryżowy jak sajgonki.Po czym obsmażamy na zloty kolor z każj strony.Podajemy na gorąco z ulubioną suróweczką/jeżeli lubimy/Potrawa nie wymaga podawania surówki!
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)