Gołąbki - najlepsze przepisy fot. Fotolia

Gołąbki - najlepsze przepisy

Gołąbki to jedno z dań, z których słynie polska kuchnia!
/ 21.08.2013 10:52
Gołąbki - najlepsze przepisy fot. Fotolia
Gołąbki z mięsem, z ryżem, z kaszą, gołąbki wegetariańskie czy faszerowane grzybami... Wszystkie rodzaje tego pysznego dania smakują nam zawsze i wszędzie. Dodatkowo są proste w przygotowaniu. Mogą stanowić zarówno zwykły codzienny obiad jak i wykwintne danie, które bez przeszkód możesz zaserwować ważnym gościom! Przekonaj się sama!

Sprawdź nasze proste przepisy na gołąbki!

Justyna Steczkowska poleca: Gołąbki z kaszą i grzybami
Justyna Steczkowska poleca: Gołąbki z kaszą i grzybami
W rodzinnym domu piosenkarki w Wigilię serwuje się gołąbki z kaszą gryczaną i grzybami. A aromatyczny sos z potrawy najlepiej smakuje z chlebem
Gołąbki w sosie pomidorowym
Gołąbki w sosie pomidorowym
Kasza w glorii chwały powraca do łask!
Gołąbki wegetariańskie
Gołąbki wegetariańskie
Zawsze z ryżem!
Gołąbki z ryżem - przepis
Gołąbki z ryżem - przepis
Przygotuj gołąbki z ryżem, wzbogacając mięsny farsz podduszoną na oleju włoszczyzną krojoną w słupki!
Gołąbki z kaszą jęczmienną - przepis
Gołąbki z kaszą jęczmienną - przepis
Gołąbki z kaszą jęczmienną to danie jednogarnkowe, które posmakuje całej Twojej rodzinie. Przekonaj się o tym!
Gołąbki w sosie cebulowym - przepis
Gołąbki w sosie cebulowym - przepis
Jedna porcja gołąbków w sosie cebulowym to jedyne 2,10 zł. Spróbuj pysznego i taniego dania!
Gołąbki z kaszą gryczaną
Gołąbki z kaszą gryczaną
Delikatne gołąbki z kaszą gryczaną to jedno z najciekawszyhc dań z kapusty.
Amerykańskie gołąbki - przepis
Amerykańskie gołąbki - przepis
Te oryginalne kotlety doskonale smakują z gęstym sosem z suszonych grzybów albo sosem pieczarkowym.
Gołąbki z farszem ryżowym
Gołąbki z farszem ryżowym
Podane na podpieczonych plastrach oscypka
Pieczone gołąbki
Pieczone gołąbki
Farsz możesz wzbogacić podsmażonymi pieczarkami lub duszoną włoszczyzną pokrojoną w słupki
Gołąbki z czerwonej kapusty
Gołąbki z czerwonej kapusty
Boczek w farszu możesz zastąpić pieczarkami