POLECAMY

Perfumy z feromonami - opinie i doświadczenia

napisał/a: mellea 2015-11-05 08:56
Jakie macie opinie i doświadczenia na temat perfum z feromonami? Czy ktoś z was korzystał?
Z chęcią poznam waszą opinie na ich temat :)
bertelen
napisał/a: bertelen 2015-11-06 14:15
Ja mam obecnie Love & Desire. Pierwszy raz zetknęłam się z nimi poprzez moją koleżankę. Bardzo spodobał mi się zapach jaki nosiła do pracy. Perfumy delikatne, kwiatowe, bardzo kobiece. Jednocześnie mocne. Na początku nie chciał mi zdradzić czego używa ale w końcu to od niej wyciągnęłam. Zamówiłam sobie ( niestety są do zamówienia przez internet, nie widziałam w normalnych drogeriach :( ) i jestem mega zadowolona.
napisał/a: mellea 2015-11-09 08:12
No dobra ale czy taki zapach coś konkretnie zawiera? Jakies składniki, które odpowiadają za przyciąganie drugiej osoby? Skąd mam wiedzieć,że rzeczywiście będą działały?
I czy używasz je codziennie?
bertelen
napisał/a: bertelen 2015-11-10 06:33
Zapach powiedziałabym, że jest bardzo ładny, przyjemny dla nosa :) zarówno dla mojego jak i tego męskiego. Miałam okazje przekonywać się o tym już wielokrotnie.
Widać to po zachowaniu panów, że perfumy działają. Jeżeli pracujesz w branży handlowej, bankowej, ubezpieczeniowej itd to warto, bo przynosi to efekt :)
-
napisał/a: - 2015-11-14 14:54
mellea napisal(a):Jakie macie opinie i doświadczenia na temat perfum z feromonami? Czy ktoś z was korzystał?
Z chęcią poznam waszą opinie na ich temat :)


nie mam, ale chętnie bym się dowiedziała czegoś więcej ;)
napisał/a: rudadagusia 2015-11-20 12:36
Swego czasu używałam zapachów z feromonami i być może na początku coś działało, ale jakoś nieszczególnie mnie to przekonuje. Moim zdaniem to raczej strategia marketingowa, niż rzeczywiste działanie. Teraz kupuję Paco Rabanne Olympea i czasem mam wrażenie, że to działa znacznie lepiej niż te wcześniejsze z feromonami :P
napisał/a: kobietawdomu 2015-11-27 12:24
Są dziwniejsze rzeczy. Zobaczcie pod http://o-you.pl/najdziwniejsze-perfumy-swiata/
napisał/a: saraz 2015-12-02 17:00
Perfumy z feromonami też mnie zaciekawiły :) I znalazłam miejsce gdzie mozna je kupic http://feromony-passion.pl/ Myslę że coś w tym jest..a że i zapachy piekne to myslę że kupię i wypróbuje :)
napisał/a: pre_Grzegorz 2018-02-06 10:49
Perfumy czasem zabijają naturalne feromony;) Ja zauważyłem, że niektóre kobiety same z siebie pachną bardzo intensywnie i przyjemnie. Czasem pytałem czy to jakieś perfumy a one mówiły, że nie używają... no ale to są naprawdę niezbyt częste przypadki.Ja do tego przykładam dużą wagę i ogólnie jestem fanem wszelkich perfum chociaż tak jak mówiłem wcześniej potrafią przytłumić.
napisał/a: donat_ka 2018-04-03 12:16
Bezzapachowe? A tak z ciekawości to jakie?
napisał/a: enemka 2018-04-05 11:18
Aktualnie mam Pheromone essence. Testowałam już kilka różnych feromonów, ale te moim zdaniem są najmocniejsze w działaniu. Kosztowały swoje tak wiec nie spodziewałam się tutaj nawet słabszego działania ;) Wystarczy kropla i jest działanie. Co przetestowałam wiele razy w swojej pracy. Swoja drogą to testowałam wspomniane wcześniej Love Desire. I również podobały się otoczeniu tylko problem jest w tym,że zapach musi się samemu sobie podobać. A im się średnio podobały bo były za słodkie. Myślę jednak, że powinny przypaść do gustu wielu osobom.
napisał/a: szyszeczkas 2018-04-06 13:08
EAU DE TOILETTE od HB. Taka woda toaletowa.
Zapewniam, że perfumy wcale nie muszą być takie cudowne.
Też ten przykład mi pokazał, że woda toaletowa może mieć ciekawszy i trwalszy kolor.
Macie podobne doświadczenia? Przestałam kupować drogie perfumy - nie ma po co.