Jedzenie na wzmocnienie

Antybiotyki bez recepty, witaminy na kilogramy. A wszystkie bezpieczne i zdrowe, bo w stu procentach naturalne!

/ 24.11.2009 11:42 POWRÓT DO ARTYKUŁU

Natka pietruszki
Jest uznawana za jedno z najlepszych źródeł witaminy C.

Witamina ta może skracać czas trwania przeziębienia nawet o 70 proc. Zwiększa ona poziom interferonu – substancji przeciwwirusowej, która chroni organizm przez infekcjami.

Inne źródła: czerwona i czarna porzeczka, brukselka, papryka, kalafior, szpinak, truskawki, cytryny, pomarańcze, grejpfrut, kapusta biała, czerwona, pomidory, kwaszona kapusta, ziemniaki, jabłka, cebula, gruszki.
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (1)
/25.11.2009 12:06
Na blogu rimmla mozna równeiz poczytac na temat sposobów na wzmocnienie sie jesienia.A to wobec wszedobylskiej grypy jest bardzo wazne.