Jedzenie na wzmocnienie

Antybiotyki bez recepty, witaminy na kilogramy. A wszystkie bezpieczne i zdrowe, bo w stu procentach naturalne!

/ 24.11.2009 11:42 POWRÓT DO ARTYKUŁU

Miód lipowy
To źródło ponad kilkuset substancji aktywnych, w tym naturalnego antybiotyku inhibiny.

Inhibina niszczy drobnoustroje, które atakują błonę śluzową nosa i gardła. Zawierający ją miód (zwłaszcza lipowy) to także doskonały specyfik o właściwościach napotnych, wykrztuśnych i przeciwgorączkowych.

Inne źródła: propolis – kit pszczeli, który działa bakteriobójczo, grzybobójczo i przeciwwirusowo.
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (1)
/25.11.2009 12:06
Na blogu rimmla mozna równeiz poczytac na temat sposobów na wzmocnienie sie jesienia.A to wobec wszedobylskiej grypy jest bardzo wazne.