Proteinowe spaghetti

Naleśniki pokroić w cienkie paseczki, aby przypominały makaron spaghetti. Mięso podsmażać na patelni teflonowej bez tłuszczu, podlać odrobiną wody, dodać cebulę, czosnek, koncentrat.
/ 17.06.2013 06:02

Proteinowe spaghetti

Składniki potrzebne do przyrządzenia:

Proteinowe spaghetti

 

 

 

  • dukanowskie naleśniki
  • mięso mielone
  • koncentrat pomidorowy
  • 1 cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Naleśniki pokroić w cienkie paseczki, aby przypominały makaron spaghetti. Mięso podsmażać na patelni teflonowej bez tłuszczu, podlać odrobiną wody, dodać cebulę, czosnek, koncentrat. Razem wszystko podsmażać, przyprawić do smaku Gdy mięso będzie miękkie wylać sos na "makaron".