Polki.pl

kom. (0)

Żur wigilijny

Składniki

  • kawałek selera,

  • 2 pietruszki,
  • kilka suszonych prawdziwków,
  • 3/4 litra żuru,
  • czosnek,
  • sól

Sposób przygotowania

Przygotowujemy wywar z pietruszki, selera i grzybów, a kiedy warzywa będą miękkie, przecedzamy przez sitko, dodajemy żur i czosnek. Podajemy z ziemniakami z wody, ze śmietaną.




Oceń 5,00 / 1

Robert Sowa o kulinarnych trendach

 
 

Zobacz także

 
 

Podobne w temacie Zupy

Skomentuj Żur wigilijny

Gość We-Dwoje.pl
Komentujesz jako dsfdsfds  /  Wyloguj sięZarejestruj się  /  Zaloguj się

Podobne do Żur wigilijny

Zobacz
ostatnie wydanie tygodnika

Wysłanie formularza jest jednoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu We-Dwoje Polki.pl


Forum Przepisy kulinarne