POLECAMY

wyniki badań

napisał/a: onna2, 2007-01-26 21:45
Ostatnio robiłam sobie badania krwi i jest kilka rzeczy, które mnie niepokoją. Oto moje wyniki:

HCT 34.4 N: 32.0-44.5 czyli N
RBC 3.89 N: 3.5-5.0 N
HGB 11.9 N: 11.0-15.2 N
WBC 4.38 N: 4.4-11.3 minimalnie poniżej N

MCV 88.4 N: 82-96 N
MCHC 34.6 N:32.6-35.6 N
MCH 30.6 N: 27.5-33.0 N
RDW-CV 13.9 N:11.5-14.5 N

PLT 189 N: 150-400 N
PDW 17.8 N: 6.1-11.0 ponad N
MPV 12.6 N: 7.2-11.1 ponad N
P-LCR 45.8 N: 6-24 ponad N
PCT 0.24 N: 0.14-0.36 N

NEUT 51.1 N: 45-70 N
LYMPH 37.9 N: 17.4-44.3 N
MONO 10.3 N: 1-8 ponad N
EO 0.5 N:0.3-4.5 N
BASO 0.2 N: 0.2-1.2 N

Z góry dziękuję za naświetlenie mojej sytuacji. A i jeszcze dodam, że jestem kobietą i mam 23 lata.