POLECAMY

Morfologia z rozmazem

napisał/a: Aleksandra791 , 2016-07-11 17:54
Witam serdecznie
morfologia wykonana ze zgledu na bole ciała oraz to coraz wieksze osłabienie , w przeciagu ostatnich trzech miesiecy jest to druga , pierwsza była podobna troszke lepsza ta wykonana w dniu dzisiejszym.
Bardzo bym prosiła jesli ktokolwiek mogłby sie wypowiedziec do jakiego lekarza powinnam sie udac i w jakim kierunku sie badac.
jestem bez infekcji osoba wysportowana ostatnio w coraz kiepskim stanie.
BARDZO PROSZE OSOBY ZORIENTOWANE W TEMACIE DO WYPOWIEDZENIA SIE, czy z tym rozmazem jest cos nie tak.
Jestem osoba która musi dostac ostrego kopniaka zeby udac sie do lekarza....LAT 38 KOBIETA
jeszcze raz bardzo prosze

hgb 16 12-14,5
czerw krwinki 5,50 3,8-4,8
hematokryt 45,1 36-45
mcv 85,6 80-96
mch 34,5 31,5-34.5
rdw 12,3 11,6-14
plt 290 150-410
mpv 12 8-11
wbc 6,37 4-10
neu 3 2-7
limfocyty 1,91 1-3
mono 0,50 0,2-1
eoz 0,67 0,02-0,5
rozmaz mikroskopowy
tutaj nie mam norm przypisanych
SEGMENTY 54,2
BAZOFILE 1,8
EOZY 10,1
MONOCYTY 6,4
LIMFOCYTY 12,8
KOMÓRKI LIMFOIDALNE 17%
LEUKOCYTY ZIARNISTOSC NEUTROCYTOW SREDNIOGRUBA
PLT ANIZOCYTOZA OBECNE PLYTKI OLBRZYMIE
PŁYTKI OLBRZYMIE 20 NA 100 LEUKOCYTOW

BARDZO PROSZE JESZCZE RAZ DZIEKUJE Z GÓRY
napisał/a: maciek1233412 , 2017-03-23 21:12
polecam i sie zgadzam www.fitness-pro.pl