POLECAMY

Kriolipoliza - opinie?

napisał/a: zana666 , 2013-08-05 17:27
Szukam wiarygodnych opinii na temat zabiegu kriolipolizy. W internecie i w prasie jest mnóstwo informacji. W wielu miejscach zabieg jest oczywiście zachwalany, jednak jakie jest prawdziwe działanie to wiedzą tylko te osoby, które na zabiegu były. Niby są różnego rodzaju opinie (np.: http://www.przelomwodchudzaniu.pl/11,opinie.html), ale wolałabym aby wypowiedział się ktoś z forum. Jeśli ktoś korzystał z takiego zabiegu to będę bardzo wdzięczna za relację jak to wygląda jeśli chodzi o efekty:)
napisał/a: ypsilon , 2013-10-30 12:14
Ja mogę tylko powiedzieć, że kriolipoliza to świetna sprawa, z tym, że trzeba trochę uzbroić się w cierpliwość. Chyba, że jest możliwość zamrażanie aparatem Criowave, który pozwala też na działanie na tłuszcz falą uderzeniową, dzięki czemu efekty widoczne są o wiele szybciej. No i trzeba się o wszystko dokładnie wypytać. Ja na pierwszym spotkaniu u pani Karoliny w salonie Venus (Poznań) spędziłam ładnych kilka kwadransów. Dzięki temu obyło się bez niepotrzebnych stresów i nieporozumień, zresztą, dzięki temu, że oprócz zamrażania zdecydowałam się też na falę uderzeniową, rezultat był widoczny już po kilku dniach, a nie tygodniach :)
napisał/a: Margerytka28 , 2013-11-22 16:32
O raju pierwsze słusze o czymś takim, zaraz lecę poszperać
napisał/a: Emilka123 , 2013-12-20 12:53
wydaje mi się ze taka kriolipoliza to fajna metoda, bo nie jest inwazyjna, za to jest bardzo skuteczna – taki zabieg criowave pozwolił mi na pozbycie się tluszczyku z podbrzusza i ud, którego nie udało mi się zwalczyc naturalnymi metodsami ani ćwiczeniami – troche zeszlo, ale chciałam, żeby zniknęło wszystko. Fajne, nowoczesne urządzenie, bezbolesny zabieg no i efekt – widoczny od razu. Super sprawa.
napisał/a: elmiria , 2014-03-07 12:31
Czy któraś z Pań zna opinie na temat tego gabinetu i samego zabiegu tam wykonywanego: http://kosmicznametamorfoza.pl/kriolipoliza-warszawa/ ??
prosze o odpowiedź.
napisał/a: Wit3k , 2014-03-11 21:42
elmiria napisal(a):Czy któraś z Pań zna opinie na temat tego gabinetu i samego zabiegu tam wykonywanego: http://kosmicznametamorfoza.pl/kriolipoliza-warszawa/ ??
prosze o odpowiedź.


Nie znam tego gabinetu o ktory pytasz, ale sam robiłem sobie kilka zabiegów kriolipolizy, w różnych gabinetach, na różnym sprzęcie. Po zabiegach wnioskuje, ze dużo lepiej działa sprzęt z głowicą, która zasysa tłuszcz, niż głowica, którą się tylko przykłada do ciała, bez zasysania tkanki tłuszczowej.
Obecnie jestem bardzo zadowolony z zabiegów. Początkowo chciałam odchudzić tylko brzuch, teraz jednak biorę się za inne części ciała. Ja chodze do gabinetu Q Institute w centrum Warszawy i szczerze polecam kriolipoliza w pakiecie kosztuje tam 75pln, blisko centrum, zadowalające efekty.
napisał/a: Dama1 , 2014-05-11 08:23
Również polecam Kriolipolize, ale tylko w BIO-SALONie w Łodzi na ul Piotrkowskiej
http://www.bio-salon.pl/
Najpewniejszy salon, kriolipolize trzeba umieć zrobić, to nie jest taki prosty zabieg, ja mam jedną sprawdzona osobę, która mi to robi i tylko jej jestem pewna:)
napisał/a: bednarys , 2014-12-12 20:54
A to ja tez sie zastanawiam się czy się nie zdecydowac na ten zabieg. Słyszałam ze tutaj http://www.vicihair.pl/#!vici-hair--beauty-i-kriolipoliza/c1cw1 warto sie na niego zgłosić. To rozpuszczenia tkanki tłuszczowej podobno jest skuteczne, z tego co czytałam to już po kilku zabiegach widać efekty
napisał/a: alina26 , 2015-01-28 11:20
Ja się zastanwiam, na który zabieg się wybrać. Znalazłam super ofertę w vimedzie na zabiegi na ciało i myślę albo nad kriolipoliża albo nad liftingiem bez skalpela, to zabieg wykorzystujący fale radiowe i podczerwień, bardziej na ujędrnianie i modelowanie sylwetki.

Czy ktoś robił oba takie zabiegi, i któryś bardziej by polecił?
napisał/a: basiforter , 2015-04-03 11:58
Ja miałam w tamtym roku kilka zabiegów kriolipolizy brzuch, pośladki i jestem zadowolona, co prawda dużo ćwiczeń, ale się udało.
napisał/a: ariadna_m , 2015-10-19 09:40
Ja bym się na Twoim miejscu umówiła na konsultację z lekarzem specjalistą zamiast szukać opinii w necie bo jak wiadomo w necie to same głupoty :). Nie wiem skąd jesteś ale w Poznaniu mogę Ci polecić lekarza z http://www.biogenica.pl/, który wszystko Ci powie co i jak, czy w Twoim przypadku warto stosować taki zabieg itd.
napisał/a: kasiek90 , 2015-10-29 17:15
Widziałam efekt u mojej przyjaciółki. Zaliczyła 8 zabiegów (to ponoć takie minimum, aby osiągnąć fajny efekt) w Vici Clinic w Krakowie i jest mega zadowolona (do tego jeszcze dają dużą zniżkę na pierwszy zabieg). Przekonuje mnie to, co widziałam :) Trochę czasu pewnie upłynie, ale warto.