POLECAMY

dziwne wyniki badań 3 letniego dziecka

napisał/a: roslinka, 2015-02-11 00:42
Moja córeczka ma przewlekły mokry kaszel. Na razie nic nie pomaga, ani medycyna konwencjonalna ani naturalna. Poza tym, że kaszle, wygląda i zachowuje się jak zdrowe dziecko.

Zrobiłyśmy badanie krwi i odchylenia od norm wyszły przy:
Monocyty 10,8 % 1-6
Gran. pałeczkowate 1% 3-6 (ręczny rozmaz krwi)
OB 25 mm/h 0-12
Kreatynina 0,3 mg/dl 0,5-0,9
TSH 8,27 µIU/ml 0,7-5,97 !!!

zaś CRP wyszło w normie - 2,9 mg/l 0-5

Proszę o pomoc, strasznie martwi mnie tak wysoki tsh...
napisał/a: roslinka, 2015-02-11 00:52
dodam, że ft3 i ft4 w normie
napisał/a: Brzoskwinka1, 2015-02-27 20:08
Nie denerwuj się ja tez od urodzenia mam tarczyce chorą po prostu wyniki pokazac pediatrze on powinien dac skierowanie do endykronologa ;) dziecko ma niedoczynnosc