POLECAMY

co to moze być ??

napisał/a: forneus11 , 2007-08-26 19:15
Mam 19 lat i takie wyniki:
z 11.06.07 :

MORFOLOGIA
Aparat ABX PENTRA XL 80
Hematokryl HCT - 49.9 [% J N: 410 - ~j3 D
Krwinki czerw. RBC - 5.71 [106 lulJ N: 4.50 - 5.90
Hemoglobina HGB - 16.9 [g/dl ] N: 140 . 18.0
Kwinki białe HBC . 4.3 [l03 lul) N: 4.0 - 10.0
~Jskaźni ki czerwonokn-Ji nkO\'Je
MCV . 87 [fl N: 81 - 99
MCHC- 33.9 [g/dl N: j10 - 37. O
MCH - 29.6 [pg N: 27. D - 31 D
RD\HV - 14.5 [% N: 12.7 - 20.7
Płytki krwi PLT . 163 [103 lul] N: 150 . 450
MPV - 10.0 [fl ] N: 7.5 - 12.0
Rozmaz (pomiar automatyczny)
wart.b. NEUT . 1. 93 [l03 lulJ N: 18 - 7.7
% NEUT . 45.3 [% ] N: 45.0 - 70.0
wart.b. LYMPH . 1.66 [l03 lul] N: 10 - 4.8
% LYMPH . 38.9 [% ] N: 24 - 44
wart.b. MONO• 0.58 [l03 lul] N: 0.1 . 0.8
% MONO• 13.5 [% ] t N: l - 8
wart. b. EO . 0.08 [l03 lul] N: 0.00 . 0.45
% EO - 1.8 [% ] N: 1.0 . 5.0
wart. b. BAS O . 0.02 [l03 lul] N: 0.0 - 0.2

BIOCHEMIA
ALAT 10 u/l z.Ref . :