Pieczona biała kiełbasa

Przygotowanie jest naprawdę banalnie proste!

Weronika Kwaśniak
DRUKUJ PRZEPIS
Pieczona biała kiełbasa
Zdjęcia, stylizacja i potrawy: Artur Rogalski, Ewa Gmiter-Rogalska, Anna Borowska/licencja
Poziom trudności: łatwy
Składniki:
  • 1 kg białej, surowej kiełbasy
  • 0,5 litra jasnego piwa
  • 6 cebul
Wielkanocna sałatka z brokułami - Kasia gotuje z Polki.pl
Przygotowanie:

Zobacz przepis na pieczoną białą kiełbasę!

  1. Cebulę obierz, pokrój w piórka, przełóż do naczynia do zapiekania, zalej piwem.
  2. Na wierzchu ułóż kiełbasę.
  3. Całość wstaw do piekarnika rozgrzanego do temperatury około 190°C i piecz około 25 minut.

Zobacz też przepisy na pasztet:

DRUKUJ PRZEPIS
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (1)
ghgh/8 miesięcy temu
bleeee