Przepis na kurczaka
napisał/a:
~n.jerzy"
2008-03-20 18:46
Kurczaka bardzo starannie umytego układamy na dnie naczynia, najlepiej
szklanego.
Dodajemy goździki i cynamon, skrapiamy cytryna.
Tak przygotowanego kurczaka zalewamy
szklanka wina białego, szklanka wina czerwonego,
dodając 100 g ginu, 100 g koniaku, 200 g smirnoffa i 50 g rumu.
Potrawy nie musimy nawet poddawac obróbce cieplnej. Kurczaka mozliwie
jak najszybciej wypierdalamy, bo jest chujowy.
Natomiast... Sos!!!! Sos!!! Paluszki lizac!!!!!!
PS. Kurczak musi byc martwy, bo inaczej bydle sos wychleje. -:))
szklanego.
Dodajemy goździki i cynamon, skrapiamy cytryna.
Tak przygotowanego kurczaka zalewamy
szklanka wina białego, szklanka wina czerwonego,
dodając 100 g ginu, 100 g koniaku, 200 g smirnoffa i 50 g rumu.
Potrawy nie musimy nawet poddawac obróbce cieplnej. Kurczaka mozliwie
jak najszybciej wypierdalamy, bo jest chujowy.
Natomiast... Sos!!!! Sos!!! Paluszki lizac!!!!!!
PS. Kurczak musi byc martwy, bo inaczej bydle sos wychleje. -:))
napisał/a:
~oponent"
2008-03-20 18:57
Użytkownik "n.jerzy" napisał w wiadomości
> Kurczaka bardzo starannie umytego układamy na dnie naczynia, najlepiej
> szklanego.
> Dodajemy goździki i cynamon, skrapiamy cytryna.
> Tak przygotowanego kurczaka zalewamy
> szklanka wina białego, szklanka wina czerwonego,
> dodając 100 g ginu, 100 g koniaku, 200 g smirnoffa i 50 g rumu.
> Potrawy nie musimy nawet poddawac obróbce cieplnej. Kurczaka mozliwie
> jak najszybciej wypierdalamy, bo jest chujowy.
> Natomiast... Sos!!!! Sos!!! Paluszki lizac!!!!!!
>
> PS. Kurczak musi byc martwy, bo inaczej bydle sos wychleje. -:))
Wychleje lub nasra :)
napisał/a:
~GiveMeHugInc."
2008-03-21 12:02
> Wychleje lub nasra :)
wychleje nasra i narozrabia jeszcze...
wychleje nasra i narozrabia jeszcze...