Polki.pl

Usługi Gastronomiczno- Cateringowe " Savoire-Vivre" Anna Galarowicz -Szczesiak

Usługi Gastronomiczno- Cateringowe " Savoire-Vivre" Anna Galarowicz -Szczesiak
Oceny (4)
4,25
Opis działalności
Usługi Gastronomiczno- Cateringowe " Savoire-Vivre" Anna Galarowicz -Szczesiak

Firma „Savoire–Vivre” Usługi Gastronomiczno–Cateringowe Anna Galarowicz–Szczesiak 34 – 604 Przyszowa188 Nip: 741–196–56–36 Tel. Kom.:+48 500-232-834/ 504 161 800 Email: Savoire_Vivre@op.pl Propozycja menu okolicznościowego Powitanie. - chleb i sól Aperitif. - szampan ( własny) Zupy (do wyboru jeden rodzaj zupy , (podawana z wazy) ) - rosół - zupa grzybowa - zupa gulaszowa - zupa rybna - krem brokułowi - krem grzybowy - cebulowa Dodatki ( do wyboru jeden rodzaj dodatków ) - makaron , jarzyny, wkładka mięsna - uszka z mięsem - kołduny mięsne - groszek ptysiowy - grzanki z serem żółtym - kluseczki mączno jajeczne Danie główne(do wyboru cztery gatunki mięs,( podawane półmiskowo )) - kotlet schabowy - kotlet drobiowy - de – volaille - udko z kurczaka - pierś drobiowa w cieście naleśnikowym - roladki drobiowe z sosem pieczarkowym - dramstiki - pieczeń smakosza - golonko wieprzowe pieczone z kością Dodatki ( do wyboru jeden rodzaj dodatków , trzy rodzaje surówek ) - ziemniaki zwody (młode, podane z koperkiem) - ryż - surówki z kapusty białej - surówka z kapusty czerwonej - surówka z kapusty kiszonej - surówka z marchwi - surówka z selera - ćwikła z chrzanem Tort ( serwowany z wózka, krojony przez szefa kuchni ) ) - własny Zimne zakąski ( do wyboru pięć gatunków zakąsek trzy rodzaje sałatek ( podawane półmiskowo) ) - rolada ze schabu ze śliwką kalifornijską - rolada drobiowa z wieprzowiną - rolada z boczku z wieprzowiną - paluszki drobiowe - szynka gotowana z farszem w galarecie - wędlina różnorodna ( szynka wiejska, polędwica sopocka, kabanos) - ryba w sosie greckim - śledź po japońsku - śledź po węgiersku - galaretki drobiowe -galaretki rybne - sałatki jarzynowa - sałatka z selera z kurczakiem - sałatka ryżowa z kurczakiem, - sałatka ryżowa z tuńczykiem - sałatka makaronowa z szynką - sałatka kus kus Dodatki ( jeden rodzaj pieczywa ,jeden rodzaj marynat, dwa gatunki sosów ) - chleb - bułki - marynaty -sos tatarski -sos chrzanowy -sos żurawinowy -sos czosnkowy -sos cytrynowy I Danie gorące (do wyboru jedno danie ( podawane talerzowo)) - pieczeń z karkówki w sosie własnym - pieczeń ze schabu w sosie myśliwski - żeberka po staropolsku - rolada wieprzowa z grzybami w sosie grzybowym - rolada włoska z mięsem mielonym w sosie pomidorowym Dodatki ( do wyboru jeden rodzaj dodatków ( jeden rodzaj surówek )) - kluski mączno jajeczne podsmażane na maśle - kasza wiejska - kapusta zasmażana - buraczki zasmażane - mizeria II Danie gorące (do wyboru jedno danie ( podawane talerzowo)) - szaszłyki peperoni - stek drobiowy ze skórą w miodzie i pomarańczach - stek drobiowy z pieczarkami z rusztu - karczek a lla grill Dodatki ( do wyboru jeden rodzaj dodatków ( jeden rodzaj surówek )) - frytki - ryż - surówka z pomidorów - sałata lodowa ze śmietaną - surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i sosem vinegret Deser (do wyboru jeden deser ) - lody z owocami i bitą śmietaną - sałatka owocowa - mus owocowy III Danie gorące (do wyboru jedno danie ( podawane talerzowo)) - gulasz drobiowy łagodny - gulasz wieprzowy pikantny - bigos z kiełbasą Dodatki ( do wyboru jeden rodzaj dodatków ) - chleb - bułki - miseczka z pieczywa IV Danie gorące (do wyboru jedno danie ( podawane talerzowo)) - żurek z jajkiem i kiełbasą - barszcz z kapuśniaczkiem - kwaśnica z żeberkiem Dodatki ( do wyboru jeden rodzaj dodatków ) - chleb - bułki - miseczka z pieczywa Napoje zimne i gorące ( do wyboru cztery gatunki zimnych napojów ( kawa , herbata, napoje gazowane serwowane na stołach bankietowych lub szwedzkich) - kompot - sok - woda mineralizowana z plasterkami cytryny i liściem mięty - woda gazowana - coca - cola - fanta - sprite - kawa - herbata Ciasto ( serwowane na stołach bankietowych lub stołach szwedzkich) -własne Owoce (do wyboru trzy gatunki ( serwowane na stołach bankietowych lub stołach szwedzkich) - winogrona - mandarynki - pomarańcze - banany - kiwi - brzoskwinie - nektarynki Możliwość zamówienia dodatkowego dania : - płonące prosie ( serwowane z wózka ) - płonące indyczki ( serwowane z wózka ) - stół regionalny ( serwowane talerzowo, krojone przez szefa kuchni ) Korzystając z naszych usług oferujemy pomoc w znalezieniu: - drużby - zespołu muzycznego - Dj. ( muzyka biesiadna, regionalna, współczesna i nowoczesna,( bez ograniczeń czasowych) - kamerzysty , fotografa - dekoratora kościoła, sali weselnej. - transportu ( dorożka, limuzyna, busy, autokary) - pokaz fajerwerek ( czas pokazu ok. 4 min ,( podkład dzwiękowy towarzyszący pokazowi )) - pokaz iluzjonisty ( cztery występy 30 min. ) - artysta karykatur ( pięć godzin 60 portretów) Zawsze dostosujemy się do państwa potrzeb. Zapewniamy doskonałą kuchnie, profesjonalną obsługę, dekorację oraz pełen serwis wraz ze stołami i krzesłami. Jeżeli nasza propozycja zainteresowała państwa prosimy o konakt telefoniczny w celu umówienia spotkania dotyczącego ustalenia menu i wszystkich szczegółów. Z pozdrowieniami. Anna Galarowicz - Szczesiak Ariel Szczesiak

7 wrz 2011
Gość We-Dwoje.pl
Ocena   / rewelacyjne
REWELACYJNE PODEJCIE DO KONSUMENTA SWIETNA KUCHNIA I TANIO BARDZO POLECAM !!!!
 
 

Zobacz także

 
 
Dane kontaktowe
Usługi...
Firmy wg miejscowości
Polecane oferty PREMIUM
Wybrane oferty
Widart Studio WideoWidart Studio Wideo
Realizujemy profesjonalne reportaże z uroczystości ślubnych,...
Region: podkarpackie (Jasło)
Kategoria: Wideofilmowanie
Dom Weselny GrodziskoDom Weselny Grodzisko
Dom Weselny Grodzisko zaprasza do organizacji przyjęć weselnych....
Region: łódzkie (Wola Kleszczowa)
Kategoria: Sale weselne
Wyznawcy Adrenaliny
W dzisiejszym świecie reklama obecna jest wszędzie, oddziałuje...
Region: mazowieckie (Zielonka)
Kategoria: Fotografia
Baltic Fun Akademia RozrywkiBaltic Fun Akademia Rozrywki
Firma Baltic Fun Akademia Rozrywki proponuje Państwu niezmiernie...
Region: zachodniopomorskie (Koszalin)
Kategoria: Wieczór panieński