Polki.pl

"Savoire-Vivre"

"Savoire-Vivre"
Oceny (1)
5,00
Opis działalności
"Savoire-Vivre"

Firma „Savoire–Vivre”Usługi Gastronomiczno–CateringoweAnna Galarowicz–Szczesiak34 – 604 Przyszowa188Nip: 741–196–56–36Tel. Kom.:+48 500-232-834 / 504 161 800Email: Savoire_Vivre@op.pl WEB: http://www.savoire-vivre.pl Propozycja menu okolicznościowegoPowitanie.- chleb i sólAperitif.- szampan ( własny)Zupy (do wyboru jeden rodzaj zupy , (podawana z wazy) ) - rosół - zupa grzybowa- zupa gulaszowa- zupa rybna- krem brokułowy- krem grzybowy- cebulowaDodatki ( do wyboru jeden rodzaj dodatków )- makaron , jarzyny, wkładka mięsna- uszka z mięsem- kołduny mięsne- groszek ptysiowy- grzanki z serem żółtym- kluseczki mączno jajeczneDanie główne(do wyboru trzy gatunki mięs, podawane półmiskowo ) - kotlet schabowy- kotlet drobiowy- de – volaille- pieczone udko z kurczaka- pierś drobiowa w cieście naleśnikowym- roladki drobiowe z sosem pieczarkowym- dramstiki- pieczeń smakosza- golonko wieprzowe pieczone z kościąDodatki ( do wyboru jeden rodzaj dodatków , trzy rodzaje surówek ) - ziemniaki z wody (młode, podane z koperkiem)- ryż kolorowy- kasza wiejska- kasza gryczana- pęczak- surówki z kapusty białej- surówka z kapusty czerwonej- surówka z kapusty kiszonej- surówka z marchwi - surówka z selera- mizeriaTort ( serwowany talerzowo )- własnyZimne zakąski ( do wyboru cztery gatunki zakąsek , trzy rodzaje sałatek , podawane półmiskowo )- rolada ze schabu ze śliwką kalifornijską- rolada z boczku z wieprzowiną- paluszki drobiowe- szynka gotowana z farszem w galarecie- wędlina różnorodna ( szynka wiejska, polędwica sopocka, kabanos)- ryba w sosie greckim- śledź po japońsku- śledź w cieście i zalewie octowej- galaretki drobiowe- mozarella w pomidorach z ziołami i oliwą- sałatki jarzynowa- sałatka porowa- sałatka kukurydziana- sałatka z selera z kurczakiem- sałatka ryżowa z kurczakiem,- sałatka ryżowa z tuńczykiem- sałatka makaronowa z szynkąDodatki ( jeden rodzaj pieczywa ,jeden rodzaj marynat, dwa gatunki sosów )- chleb- marynaty-sos tatarski-sos chrzanowy-sos żurawinowy-sos czosnkowy-sos cytrynowyI Danie gorące (do wyboru jedno danie ,podawane talerzowo)- pieczeń z karkówki w sosie własnym- pieczeń ze schabu w sosie myśliwski- pieczeń wieprzowa w sosie grzybowym- pulpeciki wieprzowo-cielęce w sosie koperkowymDodatki ( do wyboru jeden rodzaj dodatków ,jeden rodzaj surówek ) - kluski mączno jajeczne podsmażane na maśle- ryż kolorowy- kasza wiejska- kasza gryczana- pęczak- kapusta zasmażana- buraczki zasmażane- kapusta pekińska marchewką i majonezem- mizeriaII Danie gorące (do wyboru jedno danie , podawane talerzowo)- stek drobiowy ze skórą w marynacie miodowo- pomarańczowej- szaszłyk peperoni- udziec drobiowy w królewskiej panierce- karczek a lla grill- pierogi z kapustą i grzybami z tłuszczem i boczkiemDodatki ( do wyboru jeden rodzaj dodatków ,jeden rodzaj surówek ) - kluski mączno jajeczne podsmażane na maśle- ryż kolorowy- kasza wiejska - kasza gryczana- pęczak- ziemniaki opiekane- talarki ziemniaczane- surówka z pomidorów- sałata lodowa ze śmietaną- surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i sosem vinegret Deser (do wyboru jeden deser )- galaretki owocowe z bitą śmietaną- lody z owocami i bitą śmietaną- sałatka owocowa- mus owocowy- sorbet szampańskiIII Danie gorące (do wyboru jedno danie ( podawane talerzowo))- gulasz drobiowy łagodny- gulasz wieprzowy pikantny- bigos wiejski- fasolada z wkładką mięsnąDodatki ( do wyboru jeden rodzaj dodatków )- chleb- bułkiIV Danie gorące (do wyboru jedno danie ,podawane talerzowo)- żurek staropolski- barszcz czerwony- kwaśnica po góralsku- flaki wołoweDodatki ( do wyboru jeden rodzaj dodatków, jeden rodzaj pieczywa )- jajko- kiełbasa- kapuśniaczek- wędzone żeberko- chleb- bułki Napoje zimne i gorące ( do wyboru cztery gatunki zimnych i gorących (napoje zimne i gorące serwowane na stołach bankietowych lub szwedzkich)- sok- woda mineralizowana z plasterkami cytryny i liściem mięty- pepsi- mirynda- 7-up- kawa- herbataCiasto ( serwowane na stołach bankietowych lub stołach szwedzkich)-własneOwoce (do wyboru trzy gatunki ( serwowane na stołach bankietowych lub stołach szwedzkich)- arbuzy- winogrona- mandarynki- pomarańcze- banany- kiwi- brzoskwinie- nektarynkiProponujemy !!! :- płonący tort ( serwowany z wózka, krojony przez szefa kuchni )- płonące prosie ( serwowane z wózka , krojony przez szefa kuchni )- płonący udziec ( serwowany z wózka , krojony przez szefa kuchni )- stół regionalny ( serwowane talerzowo, krojone przez szefa kuchni )Korzystając z naszych usług oferujemy pomoc w znalezieniu:- drużby- zespołu muzycznego- Dj. ( muzyka biesiadna, regionalna, współczesna i nowoczesna)- kamerzysty , fotografa- dekoratora kościoła, sali weselnej.- transportu ( dorożka, limuzyna, bus, autokar, samochód)- pokaz fajerwerek ( czas pokazu ok. 12 min ,( podkład dzwiękowy towarzyszący pokazowi ))- pokaz iluzjonisty ( cztery występy 30 min. )- artysta karykatur ( pięć godzin 60 portretów) Zawsze dostosujemy się do państwa potrzeb. Zapewniamy doskonałą kuchnie, profesjonalną obsługę, dekorację oraz pełen serwis wraz ze stołami i krzesłami. Jeżeli nasza propozycja zainteresowała państwa prosimy o konakt telefoniczny w celu umówienia spotkania dotyczącego ustalenia menu i wszystkich szczegółów. Z pozdrowieniami. Anna Galarowicz - Szczesiak Ariel Szczesiak

15 kwi 2013
Gość We-Dwoje.pl
Ocena   / rewelacyjne
polecam
 
 

Zobacz także

 
 
Dane kontaktowe
"Savoire-...
Lokalizacja
Firmy wg miejscowości
Polecane oferty PREMIUM
Wybrane oferty
Studio tatuażu i piercingu "True Ink Tattoo"Studio tatuażu i piercingu "True Ink Tattoo"
Studio tatuażu i piercingu "True Ink Tattoo" oferuje: -bogata...
Region: lubelskie (Chełm)
Kategoria: Studio tatuażu, piercing