Sałatka z brązowym ryżem - Kasia gotuje z Polki.pl

Z łososiem, czerwoną papryką i kukurydzą!

Weronika Kwaśniak / 8 miesięcy temu

Zamierzasz przygotować sałatkę z ryżem? Lepiej zdecyduj się na ten brązowy, który jest o wiele zdrowszy, a do tego bardziej sycący! Potem wystarczy dołożyć tylko m. in. łososia (lub tuńczyka), fasolkę szparagową, czarne oliwki, czerwoną paprykę i kukurydzę, aby delektować się pysznym smakiem tej przekąski!

Sałatka z brązowym ryżem może służyć nie tylko jako przystawka, ale również szybki lunch do pracy lub szkoły. Przygotuj ją razem z Kasią Bukowską!

Zobacz więcej przepisów na sałatki:

Sałatka z makaronem i kurczakiem - przepis
Sałatka z makaronem i pesto - przepis
Wiosenna sałatka z ogórkiem - przepis
Sałatka z brokułów - przepis

SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)