Nowinki spożywcze

napisał/a: zuzka77 2018-09-24 23:09
Ja odkrywam tofu na nowe sposoby - np. grilowane no i poznałam niedawno seitan czyli produkt z glutenu pszennego, substytut mięsa, bardzo fajnie chłonie wszystkie smaki.
krolewienka
napisał/a: krolewienka 2019-04-25 11:56
Pycha jest tofu jak się je najpierw pokropi sosem sojowym, posypie przyprawami i tak zostawi do marynowania. Ja ostatnio odkryłam ser solankowy
napisał/a: Niitka 2019-06-05 07:10
Czy w waszych biedronkach są juz big milki o smaku kasztanków? Bo mialy byc i nie widze.
napisał/a: Renfri 2019-08-01 11:05
dark_salve napisal(a):A ta to jedna z dwóch która tata kupuje (jeszcze krewetkowa jest dobra):
O!!!!! to musi byc pycha [/quote]

Krewetkowa jest super, potwierdzam :D
napisał/a: suzzie 2019-11-12 15:02
Świeże owoce to raczej dla nikogo nowość :) ale zaskoczyło mnie, że od niedawna widuję je w ofercie sklepów internetowych.